מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם רופא תעסוקתי פוסל עבודה עקב כבד שומני?סקוט21/06/2018
שלום רב
אני סטודנט ומצאתי עבודה בתחום שלומד בו והעבודה היא במפעל וולפני כ4 חודשים עשיתי בדיקת דם וצילום אולטרסאונד ונמצא שיש לי כבד שומני ברמה בינונית.
נישגתי לרופא משפחה בזמנו כי היתה לי מין תחושה מציקה בצד ימין.
עברו 4 חודשים מעכשיו שבהם אני בדיאטה וירדתי כ10 קילוגרמים ווגם עושה ספורט וכבר לא מרגיש שום דבר מציק בגוף והשאלה שלי האם רופא תעסקותי פוסל עבודות עקב כבד שומני למרות שכבר אין הרגשה כזאת?
על מה רופא תעסוקתי כן פוסל?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסילה מעבודה
ד``ר טמיר גפן21/06/2018ראשית לא ברור במה אתה עובד. שנית כבש שומני לא מרגישים בדרך כלל והממצא הוא דימותי בעיקר עד שלא הופך לשחמת.
במידה ועובד חשוף לחומרים שיכולים להחמיר שיכולים לפגוע בכבד הרי יהיה צודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על התשובה
סקוט22/06/2018עובד במפעל פלסטיק בקו ייצור.
הבנתי שתסמין אחד של כבד שומני זה מיו תחושה חא נעימה בבטן ביד ימין לפעמים ויצא לי בבדיקה כבד שומני בדרגה בינונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני
ד``ר טמיר גפן22/06/2018הי!
במידה ואין חשיפות שפוגעות בכבד הרי אין סיבה לפסול אותך. כבד שומני בדרך כלל אצל אנשים סובלים מסוכרת או תסמונת מטבולית, השמנת יתר וכדומה. לרוב לא מרגישים כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
סקוט22/06/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)