האם רופא תעסוקתי פוסל עבודה עקב כבד שומני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם רופא תעסוקתי פוסל עבודה עקב כבד שומני?
    סקוט
    21/06/2018

שלום רב
    אני סטודנט ומצאתי עבודה בתחום שלומד בו והעבודה היא במפעל וולפני כ4 חודשים עשיתי בדיקת דם וצילום אולטרסאונד ונמצא שיש לי כבד שומני ברמה בינונית.
    נישגתי לרופא משפחה בזמנו כי היתה לי מין תחושה מציקה בצד ימין.
    עברו 4 חודשים מעכשיו שבהם אני בדיאטה וירדתי כ10 קילוגרמים ווגם עושה ספורט וכבר לא מרגיש שום דבר מציק בגוף והשאלה שלי האם רופא תעסקותי פוסל עבודות עקב כבד שומני למרות שכבר אין הרגשה כזאת?
    על מה רופא תעסוקתי כן פוסל?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פסילה מעבודה

ד``ר טמיר גפן
    21/06/2018

ראשית לא ברור במה אתה עובד. שנית כבש שומני לא מרגישים בדרך כלל והממצא הוא דימותי בעיקר עד שלא הופך לשחמת.
    במידה ועובד חשוף לחומרים שיכולים להחמיר שיכולים לפגוע בכבד הרי יהיה צודק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה

סקוט
    22/06/2018

עובד במפעל פלסטיק בקו ייצור.
    הבנתי שתסמין אחד של כבד שומני זה מיו תחושה חא נעימה בבטן ביד ימין לפעמים ויצא לי בבדיקה כבד שומני בדרגה בינונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבד שומני

ד``ר טמיר גפן
    22/06/2018

הי!
    במידה ואין חשיפות שפוגעות בכבד הרי אין סיבה לפסול אותך. כבד שומני בדרך כלל אצל אנשים סובלים מסוכרת או תסמונת מטבולית, השמנת יתר וכדומה. לרוב לא מרגישים כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות

סקוט
    22/06/2018

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו