מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקום עבודה עם רטיבות ועובשגלי13/08/2018
אני עובדת במבנה ישן שסובל מנזילות של גשם מהגג. המצב מחמיר משנה לשנה ובחורף האחרון במשך חודשים הקירות היו רטובים, והרטיבות הפכה בחלק מאזורים לכתמים גדולים של עובש. מדובר במקום ציבורי (של עיריה) שנותן שירות לציבור מגיל אפס ועד לקשישים. פעמיים קרה שארון כבד שמחובר לקיר רטוב התנתק מהקיר ונפל, דבר שהיה עלול להרוג ילד, אם זה היה קורה בשעות השירות לקהל. אני אישית חולת אסתמה וסובלת מנזלת אלרגית וברור שהסביבה הזו מזיקה לבריאותי. במשך חודשים אני מתחננת בפני כל מי שאפשר בעיריה שיתקנו את הגג וינקו את הקירות מהעובש. הם מספרים לי כל הזמן שהנושא בטיפול, בפועל לא קורה כלום, והגשמים של השנה הבאה מתקרבים. מה אפשר לעשות? האם יש גורם שעוסק בבריאות הציבור או ברפואה תעסוקתית שיכול לעזור לי? האם יש לי זכות לסרב לעבוד בתנאים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיחות וגהות בעבודה
עו``ד אריק שלו13/08/2018באפשרותך לדרוש את התיקונים הרלוונטיים לאור הפגיעה בבריאותך. באם לא יעשו כן , ניתן לפנות לממונה על הבטיחות והגהות בעבודה, ניתן לפנות לבית הדין לעבודה. מומלץ לפנות למעסיק במכתב דרישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)