מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד כושר העבודה כתוצאה ממגרנותאילנה04/06/2008
אני סובל ממגרנות כרוניות מאז שאני ילדה בתקופה האחרונה אני לא מצליחה לשרוד אף תרופה לא עוזרת לי
ולא רק שהמגרנות נובעות מלחץ דם נמוך וסוכר נמוך,אני כל הזמן בלחץ ,עצבנית ועייפה,לא יכולה להיות במקום רועש,אני לא מצליחה להחזיק את עצמי בעבודה ואני עובדת רק 6 שעות ביום.
האם אני יכולה לפנות לרפואה תעסוקתית ומה הסיכוים שיקלו עלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד כושר העבודה כתוצאה ממגרנות
ד``ר טמיר גפן05/06/2008שלום רב!
לרוב מגרנה ניתנת לטיפול די יעיל ע"י תכשירים חדשניים. חלק קטן מהאנשים סובלים ממגרנות שמלוות בתופעות ליווי קשות כמו שיתוק של מחצית הפנים ועד לאובדן ראיה זמני בעין אחת.
בדרך כלל התקפים מסוג אלו נגמרים במיון וישנו תיעוד רפואי על פיו ניתן ללמוד על חומרת המחלה. במיקרים דומים ממליצים על אובדן כושר עבודה זמני לתקופה קצובה לשם איזון של המחלה.
במקרים אחרים קלים יותר ההתייחסות בהתאם למקצוע ולעיסוק של העובד. העובד יכול לקבל הקלות בהתאם לממצאים הרפאים וסוג של המגרנות.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי כושר ממגרנה
ד``ר מרק-אלן לוי05/06/2008בנוסף לתשובה שקבלת ,יש לדון לגופו של עניין.מה המקצוע? מה תנאי העבודה? איזה טיפול את מקבלת? איזה טיפול קבלת? מה חוות דעת של הנוירולוג? לא זכור לי מקרה אחד של אי כושר מוחלט לעבודה עקב מיגרנה אך זה לא בלתי אפשרי באופן עקרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)