איבוד כושר העבודה כתוצאה ממגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד כושר העבודה כתוצאה ממגרנות
    אילנה
    04/06/2008

אני סובל ממגרנות כרוניות מאז שאני ילדה בתקופה האחרונה אני לא מצליחה לשרוד אף תרופה לא עוזרת לי
    ולא רק שהמגרנות נובעות מלחץ דם נמוך וסוכר נמוך,אני כל הזמן בלחץ ,עצבנית ועייפה,לא יכולה להיות במקום רועש,אני לא מצליחה להחזיק את עצמי בעבודה ואני עובדת רק 6 שעות ביום.
    האם אני יכולה לפנות לרפואה תעסוקתית ומה הסיכוים שיקלו עלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איבוד כושר העבודה כתוצאה ממגרנות

ד``ר טמיר גפן
    05/06/2008

שלום רב!
    לרוב מגרנה ניתנת לטיפול די יעיל ע"י תכשירים חדשניים. חלק קטן מהאנשים סובלים ממגרנות שמלוות בתופעות ליווי קשות כמו שיתוק של מחצית הפנים ועד לאובדן ראיה זמני בעין אחת.
    בדרך כלל התקפים מסוג אלו נגמרים במיון וישנו תיעוד רפואי על פיו ניתן ללמוד על חומרת המחלה. במיקרים דומים ממליצים על אובדן כושר עבודה זמני לתקופה קצובה לשם איזון של המחלה.
    במקרים אחרים קלים יותר ההתייחסות בהתאם למקצוע ולעיסוק של העובד. העובד יכול לקבל הקלות בהתאם לממצאים הרפאים וסוג של המגרנות.
    בכבוד רב ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי כושר ממגרנה

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/06/2008

בנוסף לתשובה שקבלת ,יש לדון לגופו של עניין.מה המקצוע? מה תנאי העבודה? איזה טיפול את מקבלת? איזה טיפול קבלת? מה חוות דעת של הנוירולוג? לא זכור לי מקרה אחד של אי כושר מוחלט לעבודה עקב מיגרנה אך זה לא בלתי אפשרי באופן עקרוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו