הגדרת כושר עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדרת כושר עבודה
    בלולו
    11/06/2008

וועדה רפואית קבעה לי 50% נכות בגלל מחלת אטרייטיס פסוריאזיס ועוד 30% נכות עבור פסוריאזיס. כדי שאוכל לקבל קיצבה אני זקוק לחו"ד נתמכת של רופא תעסוקה על אפשרויותי / אי אפשרויותי להישתלב בעבודה. אני כבר 4 שנים לא עובד בגלל המוגבלות שלי, הייתי מדריך תיירים. האם ואיך אפשר לפנות ישירות לרופא תעסוקתי (ובגלל מצבי הכלכלי יש אפשרות דרך קו"ח ?)

תודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדרת כושר עבודה

הוספת תגובה

• אי כושר עבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    11/06/2008

שלום
    קופות החולים עוסקים ברפואה תעסוקתית רק לאנשים המועסקים כך שאין אפשרות להתקבל או לקבל חוות דעת דרכם.
    אתה יכול בביטוח לאומי לבקש שיכירו בך כ"נכה נזקק" היות ובגלל מחלתך אינך יכול לעבוד.
    אתה גם יכול לפנות לרופא תעסוקתי באופן פרטי באזור מגוריך או אחר על מנת לקבל חוות דעת של אי כושר (כן או לא) עבודה.אתה תוכל למצוא פרטים גם באתר זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדרת כושר עבודה

ד``ר טמיר גפן
    11/06/2008

שלום רב! ממכתבך לא ברור מול איזו ועדה רפואית קבע לך 50% נכות בגלל מחלת אטרייטיס פסוריאזיס ועוד 30% נכות עבור פסוריאזיס. כמו כן לא ברור מה הנכות המשוקללת שנקבע לך.
    לא ברור גם עבור איזה גוף אתה זקוק לחוות דעת.
    ישנם הבדלים משמעותיים בין חוות דעות לגופים שונים כגון חברת ביטוח, קרן פנסיה וביטוח לאומי. כמו כן יש לדעת מה הגילך מה השכלך וכו'
    כפי שהוסבר לך רופאי קופות חולים לא עוסקים במתן חוות דעת לאנשים שאינם עובדים. לכן תזדקק לחוות דעת מרופא חיצוני במידה ולא מכירים בנכות שלך.
    בכבוד רב ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו