אירוע מוחי קל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע מוחי קל
    רחל
    12/06/2008

לפני כ3 שבועות הובהלתי לביח ממקום העבודה לחשד לאירוע מוחי קל.מאז סובלת מחולשה אדירה ,חזרתי לעבודה לפני כמה ימים לחצי משרה בינתיים.יש לציין שאני עובדת בלחץ מתמיד במקום העבודה עם איומים חוזרים על פיטורין.אני סובלת מלחץ דם גבוה מטופלת בתרופות שהצריכה שלהם גדלה מאז שחזרתי .אני לא רואה את עצמי חוזרת ללחץ העצום בעבודה קשה לי מאוד.האם זה נחשב לתאונת עבודה מה עושים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע מוחי קל

הוספת תגובה

• אירוע מוחי

ד``ר טמיר גפן
    14/06/2008

שלום רב!
    תכנסי לאתר של ביטוח לאומי ותבדקה הגדרה של תאונת עבודה.
    במידה ואת כל הזמן עובדת בלחץ אין מדובר בתאונת עבודה. תאונת עבודה - מקרה חריג בלתי רגיל. כמו כן את סובלת מיתר לחץ דם שזה גורם סיכון לאירועים מוחיים מס' 1.
    את יכולה לנסות לפנות לביטוח לאומי ולבקש להכיר באירוע שלך כתאונת עבודה. הרי אני לא מכיר את כל נסיבות האירוע לכן ניתן לנסות. במידה וחוקר ביטוח לאומי השתכנע שמדובר בתאונת עבודה יקבע לך ועדה שתקבע אחוזי נכות עבור הפגיעה.
    בכבוד רב ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו