מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוע מוחי קלרחל12/06/2008
לפני כ3 שבועות הובהלתי לביח ממקום העבודה לחשד לאירוע מוחי קל.מאז סובלת מחולשה אדירה ,חזרתי לעבודה לפני כמה ימים לחצי משרה בינתיים.יש לציין שאני עובדת בלחץ מתמיד במקום העבודה עם איומים חוזרים על פיטורין.אני סובלת מלחץ דם גבוה מטופלת בתרופות שהצריכה שלהם גדלה מאז שחזרתי .אני לא רואה את עצמי חוזרת ללחץ העצום בעבודה קשה לי מאוד.האם זה נחשב לתאונת עבודה מה עושים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי
ד``ר טמיר גפן14/06/2008שלום רב!
תכנסי לאתר של ביטוח לאומי ותבדקה הגדרה של תאונת עבודה.
במידה ואת כל הזמן עובדת בלחץ אין מדובר בתאונת עבודה. תאונת עבודה - מקרה חריג בלתי רגיל. כמו כן את סובלת מיתר לחץ דם שזה גורם סיכון לאירועים מוחיים מס' 1.
את יכולה לנסות לפנות לביטוח לאומי ולבקש להכיר באירוע שלך כתאונת עבודה. הרי אני לא מכיר את כל נסיבות האירוע לכן ניתן לנסות. במידה וחוקר ביטוח לאומי השתכנע שמדובר בתאונת עבודה יקבע לך ועדה שתקבע אחוזי נכות עבור הפגיעה.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)