מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהנעה16/06/2008
היי אני אחות מוסמכת מזה 8 שנים במשך ה-3 חוד' אחרונים חליתי -AVNנמק בראש ירך ברגל ימין לפי MRI הרופא החליט שעלי לנוח ,וללכת עם קביים ,נוגדי דלקת עד שהיתי אצל מומחית למפרקים שאמרה לי לשוב לחצי משרה ,אך המוסד בו אני עובדת דרש אישור מרופא תעסוקתי ,שאליו לוקח זמן להגיע ,בינתיים גם לא קבלתי פיזיותרפיה ,במקביל אני לומדת לתואר באיזור מגוריי והיתי עולה לשיעורים,או לחילופין חברות היו מביאות לי את החומר וכך תוך כאבים איומים היתי מצליחה ללמוד,ולשכוח ממכאוביי ,כעת התקשרה אלי אחות ראשית וטענה שזה לא חוקי שאני מדי פעם לומדת ,ושהיא לא יודעת אם יהיה לה מה לעשות עם אחות חולה כמוני .יש לציין שאני קבועה במע' ,ואין הם מממנים שום הוצאה בלימודים אלה שבהם אני יושבת,פסיבית לחלוטין....האם המלצה של רופא תעסוקתי פרטי שווה לזה של קופ"ח ?כ"כ מה יהיה כשאצטרך המלצות בהמשך?זה מחייב אותי ללכת לרופא תעסוקתי פרטי? כ"כ האם יכולים לפטר אותי במצבי הנוכחי ,טרם קבלתי פיזיותרפיה זה רק ביולי,לא תור להידרותרפיה ,אני במנוחה ,הרופא משפחה שלי נותן לי חופש מחלה לפי צורך שכן עדיין אין שינוי במצבי ,והתור לרופא תעסוקתי דרך הקופה הוא רק ב-14 ליולי......מה לעשות עזרו לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
ד``ר טמיר גפן16/06/2008היי !
יש לך חופשת מחלה מרופא המטפל ומאורטופד לכן המעסיק לא יכול לדרוש מעבר לכך. לגבי לימודים הרי שאת לא לומדת קרב מגע ואת יכלולה להגיעה ללימודים עם הקביים וזאת לא עניין של אחות הראשית עניין הלימודים שלך. אין בזה שום דבר לא חוקי. לגבי רופא תעסוקתי בדיקה בעוד חודש זה לא כל כך רחוק. מבחינה פרוצדורלית ייתכן והמעסיק מפנה אותך לרופא תעסוקתי בקופת חולים. מבחינתו לא צריך להיות הבדל בין מכתב מרופא פרטי או דרך קופה. במידה ומעסיק לא מסתפק באישור מרופא פרטי זכותו להפנותך מטעמו לרופא תעסוקתי במסגרת קופת חולים או רופא תעסוקתי מטעמו שעובד איתו.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)