מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קיבלתי מרופא תעסוקתי המלצהעמי24/06/2008
בהקשר אלי ואילו המשרד הממשלתי בו אני עובד שולח אותי לוועדות רפואיות של עובדי המדינה 3 במספר אותן מסמכים שקיבל ממני הרופא התעסוקתי קיבל גם הרופא של משרד הבריאות עובדי מדינה
האם זה תקין שהמשרד מנסה בכל דרך להתעלם מקביעתו של הרופא התעסוקתי ומנסה להשיג אולי תוצאות אחרות באותן ועדות רפואיות??
אם לא מה עלי לעשות כדי להניא אותם מכך כל המגבלות הן כמובן פיזיות ולא נפשיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני להסיף כי אני עובד במשרד ממשל
עמי24/06/2008ויש לי 38% נכות צהלית ברגל ובגב אני עדיין עובד רוצה להמשיך לעבוד בהתאם לאותן מגבלות שכתב הרופא התעסוקתי אני בן 62.5 ועל פני נראה לי שמנסים לסלק אותי בהליך רפואי לא ראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמי
ד``ר מרק-אלן לוי25/06/2008כל וועדה יכולה להחליט מסקנות שונות. לא סביר שיהיו לגמרי שונות אך המשמעות מבחינת עבודה יכולה להיות משמעותית. בכל ערכה יש לך אפשרות לערער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חובה עלי להתייצב לא מפאת החשש
עמי25/06/2008מקביעתה של אותה ועדה !! שעל פניו נראית לי לא ראוייה בגלל נסיבות קיומה ,
אלא בגלל ההליך הבולשביקי הזה שבעצם מנסים לערער ת בטחוני ואת היכולות דלי בהתמודדות עם המצב שנוצר?
השאלה:
ה אם אני יכול להסתמך על האבחנה של הרופא התעסוקתי שנתן לי אותה ולא להופיע באותן ועדות??
מבלי שיגרמו לי סנקציות ואו סתם אי נעימויות ? בקשר לערעור ידוע לי התהליך,
אבל הוא ארוך ועד אז מה יהייה האם ייקוב כאן קביעת הוועדות( שלא ידוע לי בעצם מה תהייה קביעתן ) את ההר ואו אמשיך לעבוד עד העירעור?אבל מאחר ויש ריבוי וועדות כ-3 נראה לי כי יש כאן אקט לא ראוי בשימוש בהליך רפואי הרי החוק אומר שקביעתו של רופא תעסוקתי בנושאי תעסוקה הינו בלעדיות של רופא המומחה בתעסוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצת רופא תעסוקתי
ד``ר טמיר גפן25/06/2008שלום רב!
רופא תעסוקתי שנותן המלצות במסגרת קופת חולים אלו המלצות לעיניין כשירותך לעבודה בעבודתך בלבד. לאומת זאת ועדש משרד הבריאות קובעת גם אחוזי נכות וגם התייחסותה לתעסוקה בכלל ולא לעבודתך הספציפית. לאור ההבדלים בגישה גם ישנם הבדלים בכמות הועדות וגם בתוצאות ובהחלטות של הרופאים. כמו כן הדבר תלוי בהשכלתך, הכשרתך וניסיון התעסוקתי שלך. גם יש התחשוב לגיל וכו' ישנם נתונים רבים שנלקחים בחשבון ע"י ועדת משרד הבריאות.
כמובן ניתן להיצתייד בחוות דעת מטעמך שבו רופא יסכם את כל הממצאים וגם אחוזי נכות הרפואייים ויכולת התפקודית שלך.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)