האם אוכל להתקבל למקום עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אוכל להתקבל למקום עבודה
    עופר
    03/07/2008

הי אני בן 39 לאחר ניתוח ראש באוקטובר 2007 נמצא לי דימום בראש . המצב חייב ניתוח שאותו עשו לי באיכילוב ב 18 למרץ 2008. כיום אני חותם בלשכה (פוטרתי מעבודתי האחרונה) כמו כן מקבל קיצבת נכות זמנית 100% עד ועדה במרץ 2009. שאלתי היא - בעוד מס' חודש דמי האבטלה יגמרו ואהיה חייב בשכר נוסף. מה אני עושה ? כיום יש לי קצת סחרחורות כתוצאה מהניתוח ללא מוגבלות פיזית איך אני חוזר למעגל העבודה ? אם התחיל לעבוד איך זה יראה בעיני ביטוח לאומי כאשר הגיע לוועדה נוספת במרץ 2009? האם מקומות עבודה יסכימו לקבל אחד שהיה מאושפז ונותח ? אני יוצא היום לעולם חדש ואין לי מושג איך נוהגים במצב הזה. אשמח לקבל תגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה לא עונים בפורום הזה ?

לחל
    04/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב לאחר ניתוח

ד``ר טמיר גפן
    06/07/2008

שלום רב!מדובר בשאלה עם משתנים רבים. הדבר תלוי במקצוע בדרישות השוק ובמצבך הרפואי. בלשכת תעסוקה ישנה מחלקה שמטפלת באנשים מוגבלים ורופא תעסוקתי של הלשכהיחליט האים אתה כשיר ובאלו מגבלות. מצב הרפואי יכול להגביל אותך בתפקודים אלו ואחריםובהתאם למגבלות תוכל להתקבל לעבודה.
    בכבוד רב ובהצלחה ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו