מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אוכל להתקבל למקום עבודהעופר03/07/2008
הי אני בן 39 לאחר ניתוח ראש באוקטובר 2007 נמצא לי דימום בראש . המצב חייב ניתוח שאותו עשו לי באיכילוב ב 18 למרץ 2008. כיום אני חותם בלשכה (פוטרתי מעבודתי האחרונה) כמו כן מקבל קיצבת נכות זמנית 100% עד ועדה במרץ 2009. שאלתי היא - בעוד מס' חודש דמי האבטלה יגמרו ואהיה חייב בשכר נוסף. מה אני עושה ? כיום יש לי קצת סחרחורות כתוצאה מהניתוח ללא מוגבלות פיזית איך אני חוזר למעגל העבודה ? אם התחיל לעבוד איך זה יראה בעיני ביטוח לאומי כאשר הגיע לוועדה נוספת במרץ 2009? האם מקומות עבודה יסכימו לקבל אחד שהיה מאושפז ונותח ? אני יוצא היום לעולם חדש ואין לי מושג איך נוהגים במצב הזה. אשמח לקבל תגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לא עונים בפורום הזה ?
לחל04/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב לאחר ניתוח
ד``ר טמיר גפן06/07/2008שלום רב!מדובר בשאלה עם משתנים רבים. הדבר תלוי במקצוע בדרישות השוק ובמצבך הרפואי. בלשכת תעסוקה ישנה מחלקה שמטפלת באנשים מוגבלים ורופא תעסוקתי של הלשכהיחליט האים אתה כשיר ובאלו מגבלות. מצב הרפואי יכול להגביל אותך בתפקודים אלו ואחריםובהתאם למגבלות תוכל להתקבל לעבודה.
בכבוד רב ובהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)