מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    מישהי
    07/07/2008

שלום רב, אני עובדת כאחות בביה"ח גריאטרי ממשלתי מזה 8 שנים (עם קביעות) , בת 28 בשלוש שנים האחרונות סובלת מכאבי גב, בתחילה קלים ולאחר מכן קשים יותר (עבודתי כרוכה בהרמת חולים כבדים לאחר שיתוקים ושינויי תנוחה) בבדיקת CT אובחן בלט דיסק L4 L5 המלווה בכאבים עזים. רופא תעסוקתי החליט שבמשך חצי שנה לא ארים משאות כבדים והפנה אותי לועדה רפואית בלשכת הבריאות אשר אמורה לדון בתנאי העסקתי בבית החולים. הועדה מתכנסת בתחילת החודש הבא, אני חוששת כי עקב מגבלותיי תחליט הועדה לסיים את עבודתי בבית החולים, באילו תנאים עשויה הועדה לאשר לי המשך עבודה בתנאים המתאימים למגבלותיי.אלו שאלות עשויות להיות מוצגות בפניי? עם מי היית ממליץ להתייעץ לפניהועדה, האם עם עו"ד או רופא מומחה? אודה לתשובתך בברכה ובתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד``ר טמיר גפן
    07/07/2008

שלום רב!הייתי ממליץ לברר דברים בועד עובדים בימידה וישנו שכזה ובכח אדם מה האפשרויות שעומדות לפניך. קרוב לבדי את לא הראשונה שנמצאת במצב שכזה. הועדה תחלית בהתאם לממצאים הקליניים.
    בכבוד רב ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו