לדוקטור טמיר גפן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוקטור טמיר גפן
    בילי
    31/07/2008

שלום רב ,פשוט לא ענית לי קודם ,אז אני מנסה שוב את מזלי(בעניין כאבי היד) להלן עוד פרטים כפי שנתבקשתי: אני בת 43 , בריאה בדרך כלל(אין מחלות כרוניות וכאלה) במשך 6 השנים שאני עובדת במקום העבודה הנוכחי שלי היייתי כבר 3-4 פעמים אצל אורטופד עם תלונות על כאבים ביד,רק שכעת זה בעוצמות שקשה לתאר, הייתי אצל אורטופד מספר פעמים והופנתי על ידו לבדיקת EMG ,בבדיקה לא נמצאו סימנים ל- CTS .חזרתי לאורטופד הנ"ל והוא בדק לי שוב את היד, והוא לא היה שלם עם תשובות ה-EMG לכן הוא הפנה אותי לבית חולים העמק בעפולה למומחה לכף יד ,שם בדקו אותי 2 מומחים לכף יד והרופא שהפנה אותי,הם רשמו טינל חיובי,פלן חיובי,טינל חיובי מעל PRONATOR TERES, טווח תנועות שורש כף יד מלאות ,אך מלוות בכאב. והפנו אותי לבדיקת EMG UPPER LIMB . כמו כן קיבלתי זריקת CELESTON +LIDOCAINE לתעלה הקרפלית, עד עתה איני מרגישה הבדל. אני ממתינה כעת לתור שקבעתי לבדיקה, ולאחר מכן אני מתכוונת ללכת באופן פרטי לד"ר רינות, כדי לזרז תהליכים מכיוון שהכאב בלתי נסבל,אני מציינת שכל התקופה הזו אני עובדת. אנא יעצו לי האם ללכת לרופאה תעסוקתית ומה עליי לעשות בכלל,כואב לי מאוד... תודה מראש בילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור טמיר גפן

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר טמיר גפן
    10/08/2008

שלום רב!
    רק עכשי קיבלתי את השאלה. השאלה הראשונה מה העיסוק שלך? במידה ועבודהשלך מחייבת הפעלת ידיים מרובה ממליץ לבקש מרופא חופשת מחלה למספר ימים וכן לפנות לרופא תעסוקתי. מהמכתב לא ברור מה כואב ואיפו כואב וחוץ מזה לדעתי אורטופדים בתחום כף יד מכירים את בעיות כפות ידיים יותר טוב ממני. כמו כן האינפורמציה עדיין לא מלאה. האים יש מחלות רקע, סוכרת תת פעילות של בלוטת מגן וכו'. לאחר השלמת בירור היה ניתן לחשוב על המלצות תעסוקתיות.
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו