מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדוקטור טמיר גפןבילי31/07/2008
שלום רב ,פשוט לא ענית לי קודם ,אז אני מנסה שוב את מזלי(בעניין כאבי היד) להלן עוד פרטים כפי שנתבקשתי: אני בת 43 , בריאה בדרך כלל(אין מחלות כרוניות וכאלה) במשך 6 השנים שאני עובדת במקום העבודה הנוכחי שלי היייתי כבר 3-4 פעמים אצל אורטופד עם תלונות על כאבים ביד,רק שכעת זה בעוצמות שקשה לתאר, הייתי אצל אורטופד מספר פעמים והופנתי על ידו לבדיקת EMG ,בבדיקה לא נמצאו סימנים ל- CTS .חזרתי לאורטופד הנ"ל והוא בדק לי שוב את היד, והוא לא היה שלם עם תשובות ה-EMG לכן הוא הפנה אותי לבית חולים העמק בעפולה למומחה לכף יד ,שם בדקו אותי 2 מומחים לכף יד והרופא שהפנה אותי,הם רשמו טינל חיובי,פלן חיובי,טינל חיובי מעל PRONATOR TERES, טווח תנועות שורש כף יד מלאות ,אך מלוות בכאב. והפנו אותי לבדיקת EMG UPPER LIMB . כמו כן קיבלתי זריקת CELESTON +LIDOCAINE לתעלה הקרפלית, עד עתה איני מרגישה הבדל. אני ממתינה כעת לתור שקבעתי לבדיקה, ולאחר מכן אני מתכוונת ללכת באופן פרטי לד"ר רינות, כדי לזרז תהליכים מכיוון שהכאב בלתי נסבל,אני מציינת שכל התקופה הזו אני עובדת. אנא יעצו לי האם ללכת לרופאה תעסוקתית ומה עליי לעשות בכלל,כואב לי מאוד... תודה מראש בילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר טמיר גפן10/08/2008שלום רב!
רק עכשי קיבלתי את השאלה. השאלה הראשונה מה העיסוק שלך? במידה ועבודהשלך מחייבת הפעלת ידיים מרובה ממליץ לבקש מרופא חופשת מחלה למספר ימים וכן לפנות לרופא תעסוקתי. מהמכתב לא ברור מה כואב ואיפו כואב וחוץ מזה לדעתי אורטופדים בתחום כף יד מכירים את בעיות כפות ידיים יותר טוב ממני. כמו כן האינפורמציה עדיין לא מלאה. האים יש מחלות רקע, סוכרת תת פעילות של בלוטת מגן וכו'. לאחר השלמת בירור היה ניתן לחשוב על המלצות תעסוקתיות.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)