יציאה לפנסייה עקב מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה לפנסייה עקב מחלה
    הניד
    30/08/2008

אני מורה בת 56, 30 שנה בהוראה. עברתי שני ניתוחים במפרק הירך והברך ללא פיקה. עקמת בגב, בעיות בעמוד השדרה הצווארי וכתוצאה מכך הרדמויות בידיים. קשה לי מאוד לעבוד ועומדת בפני רופא תעסוקה. אני מאמינה שהרופא יקבע שלא אוכל לעבוד באופן כזה. מהי האפשרות הכדאית והשלכותיה מבין: פנסיית נכות, פנסייה רפואית או פרישה מוקדמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאה לפנסייה עקב מחלה

הוספת תגובה

• פנסיה

ד``ר מרק-אלן לוי
    31/08/2008

החישוב הינו כלכלי . ישנם מבצעים בשירות המדינה לעובדים מעל גיל 55. ולפעמים שווה יותר מלקבל אחוזי ניכות. בצד שני את צעירה עם 30 שנות ותק כלומר 60% פנסיה יש לחשב את אחוזי הנכות שתקבלי כי על כל 10% את מקבלת 1% בפנסיה פחות או יותר.וזה נכון לגבי עובדי מדינה. אם את בפנסיה צוברת החישוב שונה. כידאי שתבדקי אצל רופא תעסוקתי שיעשה הערכה של אחוזי ניכות המגיעות לך מבחינה בריאותית ואחר כך עם חשב בבית הספר לעשות שיקול דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנסיה

ד``ר טמיר גפן
    31/08/2008

קיבלת תשובה ממצאת מד"ר מרק-אלן לוי ואין לי מה להוסיף.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו