אובדן כושר עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן כושר עבודה
    גל
    10/09/2008

שלום, אני מורה. עברתי לפני שבועיים ניתוח להסרת גוש שפיר מבלוטת התריס - הוצא הגוש והבלוטה את הניתוח ביצע מנתח כירורג. נאמר לי כי עלי לחכות מספר שבועות עד חודשים להתאוששות הקול. לעיתים יוצא קול חלש ומרבית הזמן נשמע כאילו אני לוחשת. כמובן שאיני יכולה לעבוד בימים אלה ואם לא אתאושש עד סוף ספטמבר אאבד את מקום עבודתי לשנת לימודים זו. - מה עלי לעשות? האם יש זכאות מעבר לחופשת מחלה של 21 יום מרופא משפחה? האם עלי לשים לב למסמכים רפואיים מסויימים שידרשו במהלך השנה הקרובה? למי לפנות במצב של אובדן כושר עבודה לאורך זמן? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדן כושר עבודה

הוספת תגובה

• אובדן קול

ד``ר מרק-אלן לוי
    12/09/2008

שלום, ניתוח בלוטת תריס מתבצע בקרבה של עצב השולט על מיתרי הקול. יש קודם לוודא כי אין פגיעה בעצב. במידה ויש כמה דברים. 1 זו סיבוך מתואר אפשרי אך לא רצוי ואפשר לתבוע. 2 במקרה שלך היות וזה גורם לבעיות בעבודה יש לפנות לרופא תעסוקתי על מנת שהוא ישפוט בכשירותך לעבודה . אם את לא כשירה זמנית הוא ייתן אישור על כך בינתיים אפשר ללכת לקלינאי תקשורת לטיפול, במידה ויש נזק בלתי הפיך, לפי המערכת שאת שייכת לה יש לנסות לצאת לגמלת נכות (אם הנזק עד כדי כך) את יכולה לתבוע את הביטוח הלאומי אך ורק אם בגלל הנכות ההשתכרות שלך ירדה ב 50% במשך 3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדן כושר עבודה

ד``ר טמיר גפן
    12/09/2008

שלום רב!
    קיבלת תשובה מלאה מד''ר מרק-אלן לוי כך שאין לי מה להוסיף.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו