שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורן
    14/09/2008

שלום רב, אני עיתונאי באחד מהעיתונים הגדולים והעבודה שלי מלחיצה ביותר ביותר - אני חש כי הלחץ בעבודה והדרישות של המנהלים שלי פוגעות לי בבריאות. האם יש משהו לעשות בנושא? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר טמיר גפן
    14/09/2008

שלום רב!
    תקח דברים בפרופורציה נכונה. תנסה לא להילחץ מהעבודה. יש קורסים רבים לשליטה עצמית וכו'. אין מקצוע אינטלקטואלי שלא גורם ללחץ כיום.
    במידה ומדובר במצב בריאותי אולי יש מקום לפניה לפסיכולוג.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בעבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    15/09/2008

לחץ בעבודה הינה גורם סיכון לכל מיני סוגות של בעיות כגון דיכאון שחיקה נפשית ומאידך בעיות לחץ דם ועליה בתחלואה בבעיות לב, יחד עם זאת לחץ בעבודה אינה נתנת למדידה והינה תחושה אישית.המערכת מכירה רק אירועים ספציפים (ריב גדול, הזמנה מיוחדת...)כגורם ישיר לאירועים לבביים, כך שלא עלך בינתיים יש להפחית את הלחץ עם השיטות שהוצגו בתשובה של דר גפן היות ועדיף לנסות לחיות ברוגע כל הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו