בדיקת אובדן כושר עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אובדן כושר עבודה
    מירון
    04/10/2008

שלום אני סובל מפרטס שזה דפורמציה קשה של ראש פרק ירך וגם מקוצר גפה של 2 ס"מ . זה מגביל אותי בעמידה ממושכת בהרמת דברים כבדים וכל מה שקשור לתזוזה של הרגל. כיום אני לא עובד עקב הבעיה . ברצוני לדעת איך לבדוק את אובדן כושר העבודה שלי ומה לעשות בהמשך. תודה: מירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אובדן כושר עבודה

הוספת תגובה

• אובדן כושר עבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/10/2008

שלום
    מחלת פרטס בהחלט יכולה לגרום למגבלות יחד עם זאת אם אתה לא עובד אתה לא זכאי לבדיקות ברפואה תעסוקתית בקופות חולים למיניהם.
    לכן אתה יכול לפנות לביטוח לאומי לקבל נכות כללית, ובמידה ואתה אמור להתקבל לעבודה במשרה כל שהיא המעביד רשאי לשלוח אותך לרופא תעסוקתי כדי לוודא התאמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדן כושר עבודה

ד``ר טמיר גפן
    05/10/2008

שלום רב!
    בנוסף לתשובתו של העמית ברצוני להוסיף שבמידה ואתה זקוק לאישור עבור חברת ביטוח בשאלת אובדן כושר עבודה יש לפנות לרופא תעסוקתי באופן פרטי אשר יתן הערכה של כשירות עבודתך בהתאם לתנאי הפוליסה ובהתאם למקצוע לפייו אתה מבוטח.
    בכבוד רב ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו