מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אובדן כושר עבודהמירון04/10/2008
שלום אני סובל מפרטס שזה דפורמציה קשה של ראש פרק ירך וגם מקוצר גפה של 2 ס"מ . זה מגביל אותי בעמידה ממושכת בהרמת דברים כבדים וכל מה שקשור לתזוזה של הרגל. כיום אני לא עובד עקב הבעיה . ברצוני לדעת איך לבדוק את אובדן כושר העבודה שלי ומה לעשות בהמשך. תודה: מירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן כושר עבודה
ד``ר מרק-אלן לוי05/10/2008שלום
מחלת פרטס בהחלט יכולה לגרום למגבלות יחד עם זאת אם אתה לא עובד אתה לא זכאי לבדיקות ברפואה תעסוקתית בקופות חולים למיניהם.
לכן אתה יכול לפנות לביטוח לאומי לקבל נכות כללית, ובמידה ואתה אמור להתקבל לעבודה במשרה כל שהיא המעביד רשאי לשלוח אותך לרופא תעסוקתי כדי לוודא התאמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן כושר עבודה
ד``ר טמיר גפן05/10/2008שלום רב!
בנוסף לתשובתו של העמית ברצוני להוסיף שבמידה ואתה זקוק לאישור עבור חברת ביטוח בשאלת אובדן כושר עבודה יש לפנות לרופא תעסוקתי באופן פרטי אשר יתן הערכה של כשירות עבודתך בהתאם לתנאי הפוליסה ובהתאם למקצוע לפייו אתה מבוטח.
בכבוד רב ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)