מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה בעבודה הנוכחיתרוזי09/10/2008
שלום רב, אני חולת טרשת נפוצה ועובדת כבר 9 שנים במעבדה רפואית, אני עובדת עם כימיקלים קשים כמו:פורמלין,קסילן. יש לי הרגשה שחומרים אלה רק מרעים את מצבי. מה גם שכבר קשה לי לעמוד על הרגליים ולכן,אני יושבת יותר ובאה במגע ישיר יותר עם החומרים כתוצאה מהישיבה. שאלתי היא:אם רופא תעסוקתי קובע שמקום העבודה הנוכחי מזיק ואינו מתאים לי, האם אני זכאית לפיצויים מטעם המעביד בגין עזיבה של העבודה עקב חוסר התאמה העלול להזיק לבריאותי? בתודה מראש, רוזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרישה מסיבה רפואית
ד``ר טמיר גפן10/10/2008שלום רב!
רופא תעסוקתי יבדוק האים ישנה הידרדרות במצבך הבריאותי. אים החומרים איתם את עובדת יכולים להזיק או להחמיר את מצבך הבריאותי.
במידה רופא יקבע שמסיבה בריאותית את לא מסוגלת להמשיך לעבוד בעבודתך וימליץ על הפרישה לדעתי מגיעה לך פיצוי עבור שנות עבודתך. יכול להיות רופא ימליץ על קיצור שעות העבודה או מגבלות רפואיות אחרות בהתאם לממצאים.
בכבוד רב ד"ר גפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)