מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה במקום של חומרים מסוכניםאורן12/10/2008
שלום רב אני עובד מזה שנה בתחנת מעבר לחומרים מסוכנים במקום יש ריחות חריפים מאוד שעם הזמן לומדים להתרגל אליהם האם הריחות או עבודה במקום מסוג זה יכולה לפגוע לי בבריאות באיזשהו אופן אודה על תשובה במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה במקום של חומרים מסוכנים - תגובה
ד``ר טמיר גפן24/12/2014מפנייתך לא ניתן להבין כלום!!
חומרים מסוכנים - מה זה? יש לחומרים אלו שמות?
יש לא מעט חומרים בעלי ריח לא נעים אך אין בהם שום סכנה.
לא ניתן לענות לשאלה שמנוסחת בצורה שכזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת גם
אורן12/10/2008האם יש אחוז תחלאוה גבוה במקומות מסוג אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחלואה גבוה.
ד``ר טמיר גפן12/10/2008השאלה לא לעניין. בלי פירטי שמות של החומרים, ריכוזים של החומר ופרטים נוספים אין על מה לתת תשובה.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרים מסוכנים
ד``ר מרק-אלן לוי12/10/2008חסרים פרטים רבים לגבי החומרים סוג כמות אופן החשיפה כדי לתת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפזר חום ומכשיר למינציה
שושי24/12/2014דר נכבד שלום
ברצוני לדעת אם:
א. שימוש במפזר חום באמבטיה פולט חומרים מסוכנים מהפלסטיק לנשימה בגלל חימומו?והאם זה נצמד לבגדים?
ב. האם שימוש במכשיר למינציה ,הצמדת הניילון לדף פולט חומרים מסוכנים לנשימה?
ג. האם ישיבה ממושכת על כסאות גבוהים מפלסטיק קשיח ,פולטים חומרי פלסטיק לבגדים בשל חום הגוף?
ד. האם כפכפי גומי של חברה איכותית מפרישים חומרי גומי כתוצאה מלבישתם עם רדליים חמות לאחר שטיפה במים חמים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריחות חריפים
ד``ר טמיר גפן12/10/2008שלום רב!
ריחות חריפים לא תמיד מלמדים על ריעילותו של החומר. ישנם לא מעט חומרים ללא ריח אך רעילים מאוד. לדוגמה בים המלח אנשים ישבים בבריחות גופרית וריח לא הייתי מגדיר כנעים אך אין הריח זה גורם לנזק בריאותי. ניתן לפרט עוד מספר דוגמאות.
חשוב לדעת מה שמות של החומרים ולבדוק מול מעסיק האים בוצע במקום אי פעם ניטור סביבתי והאים נבדקו ריכוזי חומרים באוויר.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחומרים הם
אורן12/10/2008חומצות שפכים למינהם חומרים אורגנים למינהם אין לי מושג מי מהם גורם לריח שכן בדרך כלל הכל מגיע סגור בחביות השאלה שלי היא כללית האם ידוע לכם על ריכוזי תחלואה גבוהים במקומות שמשמים כתחנת מעבר לחומרים מסוכנים לתת ריכוזי חומרים אני לא יכול לתת אני רק נהג ואין לי מושג בכימיה או דברים מהסוג הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)