תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    טל
    04/11/2008

שלום. שאלתי כזו: לאחר ישיבה ארוכה לא נוחה בטיסה ארוכה הרגשתי כאבים ולחץ ושרפה בעצם הזנב . מאז אני בבדיקות , בטיפולים ומקבל תרופות . האם לדעתכם יש מקום להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי על המקרה כי הטיסה היתה במסגרת עבודתי . האם לדעתכם המוסד יקבל את התביעה כי לפני הטיסה לא סבלתי מבעיות בעצם הזנב ובעמוד שידרה מותני או גבי והכאבים התחילו לאחר הטיסה הארוכה הזו . הבעיה היא שאינני יודע עדיין לאן הסיפור יגלוש כי הכאבים לא חולפין למעלה מחודשיים . תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• ישיבה ממושכת

ד``ר טמיר גפן
    04/11/2008

שלום רב!
    ניתן להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי אך לא חושב שתביעה תתקבל. וזאת משום שבשלב זה ישנם רק תלונות ללא ממצא שיכול להסביר את הכאבים. במידה והיה ניתן לקשר בין תלונות וממצאים הרפואיים שהיו יכולים להיגרם הישיבה ממושכת בטיסה זה היה סיפור אחר.
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר לכאב בעצם הזנב

טל
    07/11/2008

תודה ד"ר . בהקשר לקשר בכאבים בעצם הזנב לישיבה הממושכת והלא נוחה טוען האורטופד שלי כי יתכן והגורם לכאבים ולדלקת שיש לי בעצם הזנב הוא הישיבה הארוכה ולא נוחה בטיסה . האם מכתב שלו מספיק להתחיל בתהליך ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו