אילוץ לעבוד ש"נ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילוץ לעבוד ש"נ
    טל
    07/11/2008

שלום . עברתי לפני מספר שנים אוטם שני , אני בן 50 ועובד במקום עבודה שבודק כל הזמן עמידה ביעדים וכמובן בוחן את מספר שעות הנוספות שכל עובד עושה ולפי זה משלם פרמייה ותגמול לכך . הרופא שלי לאחר האוטם דרש ממני להוריד עומס בשעות העבודה , עד היום עבדתי ש"נ ולא העברתי את בקשתי לממונים שלי מחשש שיפטרו אותי אבל לאחרונה הלחץ לש"נ והעומס גובר וקשה לי . האם אני יכול לקבל מכתב מרופא תעסוקתי למקום העבודה שירדו ממני בנושא שעות העבודה ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אילוץ לעבוד ש"נ

הוספת תגובה

• הגבלת זמן העבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    07/11/2008

כמובן . נראה לי כי הדרך לעשות זאת זה לבקש מרופא המשפחה שלך לשלוח אותך לרופא תעסוקתי ולהוציא את המסמך.
    עלי להוסיף כי אם תצליח להשיג את אותה מטרה בלי התערבות של הרופא התעסוקתי אלה בשיחה עם המעביד ,מבחינת היחסים שלך אותו זה יותר טוב.מבחינת התוצאה אותו דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכתב למעביד

טל
    08/11/2008

תודה. האם בסיום הבדיקה אצל הרופא התעסוקתי הרופא מחוייב להעביר למקום העבודה את סיכום הביקור או שהסיכום נמסר ביד לעובד והעובד מחליט האם ומתי למסור את הסיכום למעביד וזאת על מנת למנוע פגיעה ביחסים בינינו. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכתב למעביד

ד``ר טמיר גפן
    09/11/2008

שלום!
    ההמלצות הרי עבור מעסיק לכן מקובל להעביר את ההמלצתו למעסיק . בדרך כלל לא עובד מחליט האם ומתי למסור את הסיכום למעביד.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר טמיר גפן
    07/11/2008

שלון!
    לדעתי קיבלתה תשובה מספקת מד"ר מרק לוין
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו