מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהפזית26/11/2008
שלום רב, אני עובדת כברמנית באחד ממועדוני ההאוס במרכז תל אביב. אני מאוד חוששת שאוזני יפגעו מהמוזיקה, ושריאותיו יפגעו מעשן הסיגריות. אם אכן יקרו לי הדברים הללו, כיצד אוכל להוכיח שהם קרו לי מהעבודה במועדון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש ועשן
ד``ר מרק-אלן לוי26/11/2008ראשית כל החוק במדינה אוסר על עישון במקומות ציבוריים.
יש עילה לתביעה כבר.
שנית: אין ספק שמספר שעות בחשיפה לרעש מזיק (מעל 85 דציבל) מזיק לשמיעה .אני מציע שתעברי בדיקת שמיעה מבעוד מועד כלומר עכשיו לבדוק מה השמיעה שלך כיום.
אם הרעש חזק כדאי לעבוד עם מגיני אוזניים (לא פרקטי אך מגן)
יש לבקש מהמעביד לערוך בדיקות סביבתיות לרעש (יפתרו אותך ) אפשר לפנות למשרד העבודה ישירות.
בתום תקופת העבודה תוכלי לחזור על בדיקת שמיעה ולפעול אז לפי התוצאות
עליי לאומר כי עדיף לא לעבוד במקום שיש בו סיכון לבריאותך היות שכל סכום כסף שתקבלי לא תחזיר לך בריאות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר טמיר גפן27/11/2008שלום!
קיבלת תשובה מצויינת מד"ר לוי.
לגבי עישון ישנו חוק וגם פסק דין בעניין.כמו כן יש לפנות למפקח עבודה אזורי לשם ביצוע בדיקת מפלס רעש במקום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)