אי כושר עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי כושר עבודה
    חנן
    14/12/2008

שלום. עברתי תאונת שהוכרה כתאונת עבודה ע"י המוסד לביטוח לאומי . לצערי הייתי באי כושר מלא 40 יום ועוד 75 יום באי כושר חלקי . המוסד לביטוח לאומי מסרב לשלם לי את כל התקופה בה הייתי באי כושר חלקי בטענה שלפי החוק הם משלמים רק עבור 91 יום. שאלתי : אל מי עלי לפנות על מנת שיכסה לי את כל ימי האי כושר שהייתי בגין התאונה ? האם הכיסוי של 91 הוא חוקי ? מה עלי לעשות ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי כושר עבודה

הוספת תגובה

• אי כושר עבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    15/12/2008

החוק קובע כי עד 91 יום משולם דמי מחלה ע"ס תעודות רפואיות ומעבר לכך יש לפנות לוועדה רפואית של הביטוח הלאומי או לשם קביעת נכות מלא (זמני או קבוע) או לקביעת נכות חלקית (זמנית או קבוע) אך רק הוועדה רשאית להחליט בנושא. עלייך לבקש מהרופא שנתן לך אישורים לכתוב בקשת הפניה לוועדה רפואית כדאי מאוד שתתציידי בתעודות המעידות על אי הכושר החלקי שלך .אם אין כל המלצה לאי כושר חלקי ואין כל תיעוד על כך ואת עצמאית תתציידי גם בהרבה סבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי כושר

ד``ר טמיר גפן
    15/12/2008

הקולגה שלי נתן תמונה די מפורטת בעניין אי כושר.
    במידה וביטוח לאומי מסרב להכיר באי כושר חלקי ניתן תחילה לערער ובהמשך לפנות לבית דין לעבודה. כמו כן יש להעצתייד באישורים המתאימים לעניין אי כושר חלקי
    בהצלחה. ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו