לחת בעבודה וטיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחת בעבודה וטיפולי פוריות
    קרן
    16/12/2008

ערב טוב, לפני כחודש עברתי גרידה בשבוע 21, עקב צוואר פעור וקרומים חשופים. אני עובדת במקום עבודה ציבורי מאוד לחוץ, תורים ארוכים במקביל לטלפונים אינספיים ומס' מטלות רב בנוסף. ומרגישה שאני בלחץ תמידי בעבודה. שאלתי היא, מכיוון שזהו הריון שהושג לאחר שנים של טיפולים ומכיוון שאני צריכה לחזור לטיפולים נוספים. חשוב לי לנטרל את כל ההשפעות שיכולות להשפיע לרעה על ההריון הבא. הרגשתי היא שהלחץ בעבודה לא מיטיב עימי בתקופה זו. במידה ואני ניגשת לרופא תעסוקתי האם הוא יכול לתת לי איזושהי אסמכתא רפואית שאוכל להציג למעסיקיי על מנת שיעבירו אותי למקום עבודה עם סביבה רגועה יותר ועם אלו הפניות עלי לגשת לרופא? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר טמיר גפן
    16/12/2008

שלום!
    לא ניתן לתת תשובה חד משמעית. דבר תלוי בהתרשמותו של רופא תעסוקתי ממקום העבודה ומעומס ואפשרויות העסקתך בעבודה אחרת.
    בכבוד רב ד""ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון ומתח

ד``ר מרק-אלן לוי
    18/12/2008

בנוסף לשובתו של דר' גפן בעינייני הריון רופא נשים הינו הקברניט ואם אין כל המלצה מבוססת מצידו לא תוכלי לקבל המלצת של מקום עבודה אחר. גם לגבי שעות העבודה רק רופא נשים יכול להחליט שמדובר בהריון בסיכון ולהורות על ירידת משך העבודה או הפסקה. הכי טוב זה מעסיק שיבין אותך ונמתחים שלך ושבהבנה הדדית אתם תמצאו פיתרון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו