נכות צמיתה והוראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות צמיתה והוראה
    סימה אופיר
    18/12/2008

אני אישה בת 40 העובדת כמורה בביס זה מס' שנים. אני ימנית ורוב העבודה שלי היא עם יד ימין. כתוצאה מתאונה שייתה לי בילדות יש לי נכות צמיתה ביד ימין עם מגבלות רבות בתנועה, חוזק היד לעומת יד שמאל ועוד דברים שאיני יכולה לעשות. הנכות בולטת לעין. לאחרונה יש החמרה במצבי עם היד מה שגורם לי לתפוקה נמוכה יותר הן בעבודה והן בעבודות הבית. היד מתעייפת ויש לי כאבי צוואר ויד כתוצאה מהמאמץ ולעתים היד נרדמת. אני רוצה לבדוק את האפשרות להפחית בשעות העבודה הנכות שנקבעה לי לפני יותר מ-10 שנים ע"י בט"ל היא 20% לצמיתות. מה אני יכולה וצריכה לעשות? תודה - סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות צמיתה והוראה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר טמיר גפן
    18/12/2008

שלום!
    תפני לרופא תעסוקתי בשאלת קיצור שעות העבודה.
    בהצלחה! ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור עבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    21/12/2008

העניין טיפה מורכב יותר היות ומדובר בנכות כללית (לא בעבודה) את יכולה לקבל קיצור שעות עבודה אצל רופא תעסוקתי זה יילקח מהחופש מחלה שלך. להערכתי את צריכה לבקש החמרה בביטוח הלאומי נכות כללית, או לחילופין אך מסורבל יותר לתבוע ביטוח לאומי תאונת עבודה.מחלת מקצוע על החמרה בגין עבודתך (ידרש הרבה הרבה זמן סבלנות חוות דעת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו