חוות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת
    אתי
    31/12/2008

אני מורה מזה 20 שנה.אני סובלת ממיגרנות קשות מזה 3 שנים.אי לכך אני נמצאת שנתיים בחל"ת. המיגרנות תוקפות אותי פעם עד פעמיים בשבוע מלווה בטשטוש ראייה סחרחורות בחילות קשות. אני מטופלת אצל נוירולגית במגוון של כדורים שלא עוזרים לי.אני מתקשה לתפקד בחיי היומיום. הכדורים שאני לוקחת גורמים לי לתופעות לוואי של הקאות כאבי בטן לעיתים עילפון וחולשה נוראית. כמו כן אני סובלת מכאבי גב תחתון .הכאבים מקשים עלי בתפקוד.אני מקבלת כדורי הרגעה וזריקות נגד כאבים העוזרים לתקופה קצרה. אני אמורה לחזור לעבודה בסוף שנה זו ואני חושבת לגשת לרופא תעסוקתי -כי אני לא מסוגלת לחזור להוראה במצבי זה.אני לא יכולה לעבוד בסביבת רעש ולחץ זה רק מחמיר את מצבי ואת התקפי המיגרנה. אני רוצה לפנות לרופא תעסוקתי. רציתי לדעת האם בגין מיגרנות ניתן לקבל אישור להורדה במשרה והאם ניתן לקבל נכות על מיגרנות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת

הוספת תגובה

• מגרנה

ד``ר מרק-אלן לוי
    01/01/2009

את יכולה לפנות לרופא תעסוקתי של קופ"ח (בהפניה של הרופא המטפל שלך או של הנוירולוג) הוא ייקבע מה כושר העבודה שלך על סמך חוות דעת של הנוירולוג, יכול להיות הורדת הקף המשרה אך אם את שייכת לעובדי מדינה תצטרכי לעבור וועדה רפואית בנציבות.
    לגבי נכות עלייך לתבוע את ביטוח הלאומי בנכות כללית ואם מתרשמים שאכן יש מגבלות תפקודיות בגין המיגרנה תוכלי לקבל נכות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכות ואי כושר

ד``ר טמיר גפן
    01/01/2009

בגין מגרנות חזקות כפי שאת רושמת ייתכן ויקבע לך צמצום שעות העבודה ע"י רופא תעסוקתי בקופת חולים. הרופא יבדוק כל התיעוד הרפואי כולל תוצאות בירור בביטוח לאומי ויתן את המלצותיו. כמו כן ניתן לפנות לביטוח לאומי בשאלת נכות כללית בשאלת נכות בגין מגרנה קשה.
    בהצלחה ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו