ירידה בריאותית האם חשיפה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בריאותית האם חשיפה?
    מאיר
    05/01/2009

שלום רב אני בן 47 מזה כחודשיים סובל מטעם מתכתי בפה אובדן חוש טעם וריח עוויתות ירידה במשקל מיחושי ראש ואוובדן תחושות וירידה קוגנטיבית אני מציין שלא עבדתי בשום מקום עבודה אני פרי לנסר בתרגומים מהבית לדעתי נחשפתי למשהו קשה באותה תקופה בעקבות מחלת אבי נטלתי לוריוון חצי כדור ביום קניתי את הכדורים בבית מרקחת בחיפה האם יכול להיות שהכדורים מזויפים והכילו חומרים כמו כספית או עופרת? לפני כמה שנים היו לי תופעות דומות אבל ברמה פחותה והצלחתי לצאת מזה אציין שלמדתי בשנה שעברה היסטוריה של המזרח התיכון בחיפה והפסקתי בגלל הבעייה הבריאותית האם יתכן שנפגעתי בכוונה ? הייתי במיון ברמב"ם בוצעו בדיקות דם כלליות שהייתי יום בפנימית ושוחררתי למרות שאמרתי לרופאה לבדוק כיוון של חשיפה למתכות /ואו לקרינה כרגע אני מנוטרל לא מתפקד מה עושים האם יש גוף שיכול לעלות על בעיות מן הסוג הזה? בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בריאותית האם חשיפה?

הוספת תגובה

• יריד בריאותית

ד``ר טמיר גפן
    05/01/2009

שלום רב!
    לפי דעתי יש לפנות לנוירולוג או פנימאי לבירור רפואי.
    אני לא חושב שרופא תעסוקתי יכול לעזור לך משום שלא נחשפת לחומרים במסגרת עבודתך ואין אנו עוסקים בתופעות לווי של תרופות.
    בהצלחה ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו