מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה בהריוןמ11/01/2009
אני בהריון שבוע 15 עובדת בגן ילדים כ- 5 חמישה חודשים בחודש האחרון מאוד קשה לי בעבודה, זה מגיע לרמה שכואב לי הגב התחתון וכל הבטן העליונה,, הרגליים רועדות לי, והרגשת חולשה מלווה את כל הרגשות האלו, העבודה בגן זו עבודה פיזית ואין שעות שאפשר לנוח כי זה ילדים הרופא נשים שלח אותי למרפאה תעסוקתית אך הם סגורים עכשיו ובינתיים אני סובלת בעבודה רציתי לדעת מה האפשרויות שיתנו לי במרפאה התעסוקתית אם בכלל והאם יש אפשרות שיחשבו שזה תסם פינוק ושאני ימשיך כרגיל כי אני מרגישה שאני לא יכולה יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בהיריון
ד``ר טמיר גפן11/01/2009שלום רב!
היריון זאת לא מחלה לכן התייחסות של רופא תעסוקתי הנה בהתאם לממצאים ובמצב הבריאותי של המבוטחים. לא ברור מדוע מרפאה תעסוקתית סגורה?
בהצלחה ד"ר גפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אומרת שהריון
מ12/01/2009זה מחלה, פשוט קשה לי, ואני יודעת שישי בנות שעובדות קשה יותר ממני בהריון ולא מפריע להן אבל לי זה קשה, וכל אחת עם הגוף שלה, דבר שני הבדיקות שלי ב"ה תקינות ועדיין ההרגשות האלו מלוות אותי כי זו עבודה פיזית שקשה בשבילי שלפני ההריון לא הרגשתי ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד``ר מרק-אלן לוי13/01/2009אני מצטרף לדר' גפן. ללא סיבה רפואית (שלא יהיה) אין סיבה לקבוע הקלות בעבודה שלא נחשבת כגורם סיכון להריון. אם רופא הנשים שלך חושב שמדובר בהריון בסיכון גבוה עליו להמליץ על הקלות ולדווח לביטוח לאומי.
לא ידוע גם לי כי שירותים תעסוקתיים של קופת חולים (לא משנה איזה) סגורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון
ד``ר טמיר גפן13/01/2009הי!
לא ברור לי מה את מצפה לקבל כתשובה?
הרי לא אני קובע את כשירותך לעבודה. תפני לרופא תעסוקתי ובהתאם לממצאים יקבע את כשירותך לעבודה.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)