מאיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיר
    ד``ר מרק-אלן לוי
    14/01/2009

דר' גפן
    נתקלתי שנים רבות במאיר שאני מכיר באופן אישי . אין טעם מסיבות סופרה טינקטוריאליות להמשיך את הדיאלוג איתו זה אבוד.
    בברכה, דר' לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאיר

הוספת תגובה

• מצטער לשמוע

מאיר
    14/01/2009

ד"ר לוי שלום רב נכון לפני כמה שנים הייתה לי תקופה דומה פחותה מבחינת החומרה שלה עד היום אני לא יודע מה קרה שם חשיפה למשהו לא ברור- במקרה ההוא הזמן הצליח לרפא וחזרתי לעצמי היום אני כמה חודשים במצב לא טוב שנה שעברה למדתי להנאתי היסטוריה של המזרח התיכון באוניברסיטה+שפה וספרות אנגלית תלמיד מן המניין מיד עם סיום שנת הלימודים החלו תופעות קשות ואני לא חושש לשואל את עצמי האם נחשפתי למשהו בכוונה פעם שנייה ????????????? הייתי יום בפנימית ה לא התיחסו לתלונותיי שוחחתי עם פסיכיאטרית היא טענה שאני אובדני ודרך פסיכיאטר מחוזי אישפזה אותי בטירת הכרמל(פלנטה אחרת איך מדינת ישראל אחרי השואה מאפשרת למקומות כאלה להתקיים)) הייתי כמה ימים שם ומאז אני מרגיש גרוע יותר (וגם לזה יש לי הסבר) כלומר במקרים של תלונות לא ברורות ושהחולה חש שזוהי חשיפה הוא מתועל לכיוון פסיכיאטרי זוהי בתמצית הגירסה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי!

ד``ר טמיר גפן
    14/01/2009

תודה רבה הצלתה אותי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו