קרוהן , פסוריאזיס , וועדה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהן , פסוריאזיס , וועדה רפואית
    לי
    28/01/2009

שלום לכם אני סובלת מפסוריאזיס מפושט כ-13 שנים ובשנתיים האחרונות גם מקרוהן הכולל יציאות תכופות, כאבי בטן גזים ופעילות בבטן המתבטאת ב"רעשים". לקחתי חל"ת מעבודתי בהוראה ואני רוצה לפנות לועדה רפואית. ברשותי מכתב מגסטרולוג ובו רשום בקיצור רב את שם המחלה, הטיפול הקודם והחלטתו לשנות את סוג הכדורים עקב החמרה במצב. האםזה מספיק ומה עוד עלי לעשות כדי לקבל פרישה מוקדמת? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרישה

ד``ר מרק-אלן לוי
    28/01/2009

כדי לצאת לפרישה יש צורך בניכות רפואית. יש אנשים שלא מזוכים לאי כושר עבודה מוחלט עקב פסוריאזיס וקרוהן. הכל לגופו של עניין. אז יכול להיות שכן אם המחלה מאוד פעילה אצלך או לא אם אפשר לטפל בזה . המון אנשים סובלים מקרוהן ועובדים רגיל עם חופשת מחלת בהחרפות.
    כדי לצאת לפנסיה מטעמי בריאות עלייך לבזבז את כל החופש מחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסוריאזיס וקראן

ד``ר טמיר גפן
    28/01/2009

שלום!
    הגיל משחק מרכיב חשוב בסיפורך. במידה ואת מספיק צעירה הרי ושינוי בטיפול תרופתי יכול לגרום לשיפור במצב הרפואי שלך לכן לא מדובר בפרישה מוקדמת.
    בהתאם לכל הממצאים הועדה תחליט בעניין.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו