מעונין בהגבלת שעות עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעונין בהגבלת שעות עבודה
    מוזס
    28/01/2009

גילי 44 אני עובד בשב"ס בשנה האחרונה לפני עבדתי במשטרה כ -17 שנה. 1.יש לי בעיות גב עוד משירותי הצבאי אך לא מוכר כנכה משרד הביטחון כי לא תבעתי אז. מצב גבי כיום הוחמר יש לי כאבי גב מידי יום ביצעתיCT אך הן ללא ממצא פתולוגי. 2. מאז שאני בשב"ס מצב TRIGLYCERIDES 632ומצבCHOLESTEROL 313 יש לציין שלפני שנכנסתי לשב"ס במשטרה מצבTRIGLYCERIDES היה250 ומצבCHOLESTEROL היה 253 כיום אני מטופל גם דרך דיאטנית אך לא מצליח לשמור על מזון בריא עקב שבעבודה הכל שומני . שאלתי היא האם עכב הסיבות מעל אוכל לקבל הגבלת שעות עבודה ל-9 שעות ביום על מענת שאוכל להגדיש זמן לבריאותי כיום אני עובד 24 שעות לפעמים גם 48 שעות בלחץ. אשמח לקבל תשובה לאיימל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעונין בהגבלת שעות עבודה

הוספת תגובה

• שומנים בדם

ד``ר מרק-אלן לוי
    28/01/2009

שלום
    אפשר להגיד כי אתה לא מטפל בשומנים בדם שלך כי מצבך החמיר אז או הדיאטנית לא טובה או אתה לא עושה דיאטה. ברמות הללו דיאטה לא מספיקה ואתה זקוק לטיפול תרופתי. אם תבחר לא לקחת תרופות שתדע כי הסיבוכים של שומנים בדם יגיעו ללא ספק! תפנה לרופא שלך דחוף.
    בעיות גב שאין להם כלביטוי ב CT לא יאפשרו לתת מגבלות , שומנים בדם אינם סיבה לשעות מוגבלות, מצטער אך זה לא אומר כי אתה לא צריך להיות מטופל ועוד איך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שב"ס

ד``ר טמיר גפן
    28/01/2009

שלום רב!
    רמת כולסטרול וטריגליצרידים לא נגרמים כתוצאה משירות במשטרה או בשב"ס. הבעיה הנה ככל הנראה הרגלי תזונה וגם נתונים האישיים שלך. ייתכן ויש מקום לטיפול תרופתי. יש לפנות לרופא בהתאם. לגבי עבודה הרי 24 שעות זאת תורנות ולא מדובר בעבודה שגרתית. כמו כן 48 שעות גם כן מדובר בתורנות שישי שבת שבמהלכה יש זמן לשינה ולמנוחה ככל שידוע לי. וגם תורנות שכזו פעם במספר חודשים.
    במידה ויש מקום למגבלות הרי יש לשב"ס רופא משלו. יש לפנות לרופא לקבלת מגבלות בהתאם לממצאים. בהצלחה ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו