מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקתיturi29/01/2009
הסיפור הוא כזה ... הרופא הביא לי חופשת מחלה של 15 יום והמעסיק שלי ביקש להביא אישור כשרות מרופא תעסוקתי אני קצת אוכלת סרטים בגלל זה ... ואם תוכל להרגיע אותי אני אשמח ... במרפאה התעסוקתית אמרו לי להביא מרופא משפחה הפניה ותיק רפואי והשגתי הפניה ואת התיק הרפואי כדי לקבל אישור כושר בריאות אמרו לי להביא את המסמכים כבר ביום ראשון הקרוב כי אני כבר רוצה לחזור לעבודה על מה קובע רופא תעסוקתי אם אני כשרה לחזרה לעבודה על מה שכתוב בתיק או על המצב שלי כיום .\ ובעבר לקחתי פריזמה למצבי רוח ודיכאון בעבר לפני חצי שנה .... ויש לי אלרגית אביב . הוא יכול לאסור על י לעבוד אני עובדת בבית אריזה והתפקיד שלי אינו קשה פיזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת כושר עבודה
ד``ר מרק-אלן לוי29/01/2009שלום.
לא כתבת איזה סיבה הייתה לך לחופש מחלה. בדרך כלל אין צורך בקביעת כושר עבודה לאחר חופשת מחלה סתם. אני מעריך כי יש הרבה דברים שלא נכתבו בפנייתך. אין הרבה מה לחשוש מהביקור אם אין לך מגבלות רציניות והעבודה שלך הינה כפי שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאגי גב תחתון
turi29/01/2009כאבי גב תחתון הם הסיבה שהאורטופד נתן לי חופשת מחלה והאמת כאבי הגב האלה נבעו מתנועה לא נכונה שעשיתי במכון הכושר לא מהעבודה העבודה שלי היא לומר למלגזנים מה להביא לאורזות ... וזהו יותר מזה כלם עבודה קלה ולא פיזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר עבודה
ד``ר טמיר גפן29/01/2009שלום!
לדעתי אין סיבה לדעגה.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)