פנייה לרופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה לרופא תעסוקתי
    נורית
    29/01/2009

שלום אני כבת 42+אשר סובלת מזה כ4שנים ממחלת הבכצט והפיברומיאלגיה . מחלות יחד זה לאחרונה גהנום אחד גדול . במחלות אלו יש עליות ומורדות אני כרגע נצאת בתקופה שממש קשה לי לתפקד כלומר אין לי שינה רצופה ,כאבים בגוף קשה לקום בבוקר קשה מאוד לתפקד . ביום יום אני ממש לא מסוגלת לתפקד בעבודה או לקום לעבודה זה עם המון המון מאמץ עילאי ימי המחלה שלי נגמרו ניצלתי את כולם אז כשאני נעדרת זה על חשבוני כמובן . אני עובדת כ6 שנים בתחום התיירות עבודה עם המון קהל או טלפונים ולחץ תמידי שאני ממש מתקשה לתפקד ולהתרכז . רציתי לברר האם שווה לי לגשת לרופא תעסוקתי ? ואיך זה מתבצע ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנייה לרופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• כושר עבודה

ד``ר טמיר גפן
    29/01/2009

שלום רב!
    בכדי לפנות לרופא תעסוקתי דרושה הפניה של רופא מטפל. השאלה למה את מצפה מהרופא.
    במידה ויש לך קרן פנסיה בתקופת החמרי ניתו להמליץ על קיצור שעות העבודה ואז קרן פנסיה תשלים לך מזכורת.
    בהצלחה ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו