שאלות ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות ....
    נטע
    04/02/2009

לילה טוב, אני עובדת כאחות מעשית בבית אבות לפני כחצי שנה סבלתי מדלקת בירך שריתקה אותי לביתי במשך 6 חודשים, כעת שבתי אל עבודתי במגבלות של לא להרים כבד..אני קבועה במערכת , המגבלות עדיין נמשכות יש לציין שהאחראית מח' הסכימה לקבל אותי למח' כעת יש לי שיחה בהנהלה אני מאד חוששת האם יכולים לפטר אותי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות ....

הוספת תגובה

• מגבלות ופיתורים

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/02/2009

שלום ,
    יש לבדוק מה כתוב בחוזה התקשרות עם המעביד באיזה תפקיד התקבלת, ובאיזה תפקיד אחר מותר למעביד לעביד אותך. קביעות אני מכיר רק במוסדות של המדינה (וחברות ממשלתיות)ואז יש להעביר אותך וועדה רפואית שתצטרך לפסול אותך לשירות כדי לפתר אותך. במגזר הפרטי למעביד יש אפשרות לפתר עובד כי מפעת מגבלות רפואיות לא יכול לבצע את עבודתו.אפשרות אחרת (לא מצויין מה גילך ומה הותק שלך)הינה להוציא אותך לגמלת ניכות דרך הוועדה הרפואית של קרן הפנסיה אך זה קשה מאוד למעביד אם המגבלות שלך הינן חלקיות בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורין

ד``ר טמיר גפן
    05/02/2009

הי!
    המעסיק יכול לפטר בלי שום קשר למגבלותיך הרפואיות. השאלה עד כמה המעסיק מעוניין בך. כמו כן מרכיב חשוב גילך וגם ותק במקום עבודה. כמו כן מרכיב חשוב גודל של בית אבות והאים יש מספיק כח אדם שיכול להחליף אותך ללא קושי מבחינת מערכת.
    כמו כן חשוב לדעת מה סיבה לדלקת והאים יש צפי לשיפור נוסף במצבך או מדובר בדלקת כרונית שיכולה להחמיר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו