המנהל מסרב לאן ניתן לפנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנהל מסרב לאן ניתן לפנות
    מוזס
    10/02/2009

אני בגיל 45 הועברתי לפני כשנה מהמשטרה לשב"ס בעל וותק של 18 שנה. אני סובל מהגב מאז שרותי בצה"ל . רופא תעסוקתי עקב בעיות גב כרונים המליץ להיתחשב במצב בראותי ולהעסיקי במתכונת מלאה של 9 שעות ביום ללא משמרות 24 שעות. הגשתי את המכתב לכח אדם אצלנו והיא מסרה שיש לגשת לוועדה רפואית בשב"ס. אך עד אז המנהל לא מוכן לתת לי לעבוד 9 שעות ביום. למרות שזה יוכל לקחת זמן של חודשים ויותר אפילו מאז התחילו להעביד אותי באגפים יותר שעות דוגמא: יום שבת עבדתי משעה 07:00 ועד השעה 24:00 ונחתי רק שעה בין השעות 19: ל 20:00 וביום שני משעה 11:00 עד השעה 24:00 ונחתי רק 40 דקות בין השעות 19:20 ל20:00 שאלותי הן: 1. למי אני יוכל לפנות שהמנהל לא מוכן לכבד את החלטה של רופא תעסוקתי(האם יש גוף חיצוני מחוץ לשב"ס). 2. ברגע שרשם רופא תעסוקתי "סובל מכאבי גב כרונים ממליצה להתחשב במצב בריאותו ולהעיסיקו במתכונת מלאה של 9 שעות ביום וללא משמרות של 24 שעות" האם האישור לתמיד או שמוגבל לתקופה מסוימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנהל מסרב לאן ניתן לפנות

הוספת תגובה

• הנחיות

ד``ר מרק-אלן לוי
    11/02/2009

שלום, לשב"ס או למשטרה יש רופא תעסוקתי , עלוי לכתוב הנחיות ולא המלצות תיגש שוב אליו שהוא יבהיר את ההמלצות שלו. זכאי המנהל להביר אותך לוועד רפואית כמקובל אך אם בידיו מגבלות ברורות היות והוא אינו רופא עליו לכבד כי אם לא יש להזהיר אותו כי הוא לוקח על עצמו אחריות. אתה גם יכול לפנות דרך הרופא המטפל לרפואה תעסוקתית של הקופה שלך. נראה שמעבר לבעית בריאות יש גם בעיה נוספת שכאן שום רופא לא יכול לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור שעות עבודה

ד``ר טמיר גפן
    11/02/2009

ה!
    בדרך כלל לשב"ס ועדות משלו לכן לא ברור איך נבדקת ע"י רופא תעסוקתי.
    משום שעבודה בשב"ס במשמרות של 24 שעות ואף 48 שעות הרי לא תמיד המלצת רופא יסימה לכן ההחלטה תתקבל ע"י ועדה רפואית של שב"ס. בהצלחה.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו