כאבי צוואר גב ורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר גב ורגל
    שושי
    12/02/2009

אני בת 40 וסובלת כבר מעל חודש מכאבים בצוואר בגב וברגל שמאל,מתהלכת בצליעה וכבר 3שבועות שאני בחופשת מחלה רופא משפחה חשד שיש לי דלקת פרקים הפנה אותי לבדיקות דם שחזרו תקינות אורטופד חשד שיש נוזל וציסטה בברך שלח אותי לאולטראסאונד שיצא תקין אורטופד אחר אמר שיש חשד לקרע במיניסקוס של הברך והפנה אותי למיפוי עצם בברך בינתיים אין אבחנה מדוייקת ולא מספיק שקשה לי לתפקד כל ביקור אצל הרופא מאריכים לי את חופשת המחלה אני עובדת בשטיפת כלים 8שעות ואני גם חדשה בעבודה רק חודשיים לא משלמים לי ימי מחלה ואני מאוד מבולבלת מהמצב מה הייתה ממליץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר גב ורגל

הוספת תגובה

• המלצה

ד``ר מרק-אלן לוי
    12/02/2009

שלום, לצערי במצבך אין לי הרבה המלצות או את יכולה להסתדר בעבודה ותחזירי לעבודה או את לא יכולה ואז במידה ואין לך פרנסה עלייך לפנות לביטוח לאומי הבעיה זה שצריך בדרך כלל 3 חודשים של ירידה בהכנסה כדי להבדק שם, את גם יכולה לפנות לרופא תעסוקתי בקופה שלך תקבלי מגבלות בעבודה אבל לא בטוח שזה יתאים למעביד והוא יפתר אותך.
    אין פתרון טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בע"ש

ד``ר טמיר גפן
    12/02/2009

הי!
    קיבלת תשובה די טובה ומלאה מד"ר לוי אין לי מה להוסיף
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו