וועדה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וועדה רפואית
    זקוקה לעזרה
    16/02/2009

שלום רב. אני עובדת בשירות המדינה כ 16 שנים, כיום אני נמצאת בהריון בשבוע 18, בחודשיים האחרונים חלה החרפה במצבי הנפשי עד כדי דכאון וקשיי תפקוד בעבודה וגם בבית, טופלתי ע"י פסיכיאטר שהמליץ בין היתר על ועדה רפואית ופרישה מעבודה. לציין כי אני סובלת גם מבעיות אורטופדיות- בלט גיסק דיפוזי בחוליות L3-L5 עם לחץ על השק הדוראלי וכאבי גב חזקים. נכון להיום במקום עבודתי רוצים להעביר אותי לתפקיד שאין ביכולתיי הפיזיות והנפשיות לבצעו ( תפקיד הדורש מאמץ והתמודדות עם מצבי מתח ולחץ) לא מתחשבים במצבי במקום העבודה. שאלתי היא, מה הם סיכויי לפרוש פרישה מוקדמת מסיבות בריאותיות? האם עלי לפנות במקביל לרופא תעסוקתי והאם כדאי לי לפנות לרופא תעסוקתי באופן פרטי או דרך קופ"ח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וועדה רפואית

הוספת תגובה

• פרישה מוקדמת

ד``ר טמיר גפן
    17/02/2009

הי!
    את יכולה לפנות לרופא תעסוקתי אשר יכול לבדוק את תנאי העבודתך ולהמליץ על עבודה לא פיזית וגם יכול להמליץ על הורדת עומס עבודה. המלצות אלו יכולים לשפר את מצב הרפואי כולל מצבך הנפשי ותוכלי להמשיך בעבודתך. כמו כן במידה ויש מקום ניתן גם לקצר היקף המשרה עד הלידה. לא רואה סיבה לפרישה מוקדמת הרי מצבך הנפשי יכול להשתפר.
    כמובן אין לי כל הנתונים לגבי מצבך הנפשי. כמו כן במידה ומצבך הנפשי חמור עד כדי קושי תפקודי הרי ניתן להמליץ גם על חופשת מחלה עד הלידה.
    בהצלחה ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה קצבה בגיל 67

זמיר
    23/02/2009

אני מקבל קצבת פרישה מוקדמת ממשרד ממשלתי עקב מצב רפואי.האם בגיל 67 היא נשללת ממני או יש חישוב אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו