אחרי תאונת דרכים- צליפת השוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי תאונת דרכים- צליפת השוט
    דנה
    01/03/2009

שלום רב, עברתי תאונת דרכים שתנגשות והתהפכות הרכב. אובחנתי ע"י אוטופד בצליפת השוט. אני מטופלת בפזיוטרפיה. סובלת מכאבי צוואר וכתפיים, שכמות, לחץ באוזניים וחוסר יציבות. אני כמעט 3 חודשים לאחר התאונה ורוצה לחזור לעבודה לארבע שעות לפחות להתחלה. אני ממשיכה בטיפול הפזיוטרפי בהמלצת האורטופד. רופא התעסוקה טוען שאין ממצא אורטופדי שעל פיו הוא יכול לאשר לי חזרה חלקית לעבודה. פניתי לרופא המחוזי בקופי ושאלתי אותו אם הפגיעה שלי היא משהו ערטילאי?, אע"פ שאני יודעת שצליפת השוט הוא מונח שמתאר מצב. ביקשתי שיפנו אותי לבדיקת סיטי, אך מסרבים בכל תוקף. אני סובלת עדיין מכאבים בצוואר ויכולת התפקוד שלי אינה כמו לפני התאונה. אמנם יש שיפור ניכר אך אני עדיין לא מרגישה שאני מסוגלת לעבוד 8 שעות. אציין שאני עובדת במשרד, עם קבלת קהל, טלפונים, הקלדות במחשב, ועבודה משרדית שוטפת. האם רופא תעסוקה מצווה למס אבחנות מסויימות, האם מצב שהוא כמו שלי לא מוכר? מה עליי לעשות? תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תאונת דרכים עם פגיעה ללא ממצא גרמי

ד``ר מרק-אלן לוי
    01/03/2009

שלום. 3 חודשים להתאושש מתאונה דרכים ללא שבר נראה על כל פניו הרבה זמן. לפעמים יש נזק של גידים שלא רואים בצילומים אך ברוב רובם של המקרים 3 חודשים אחרי תאונה יש שיפור ניכר. עבודה משרדית גם עם הרבה טלפונים לא נחשבת כעבודה קשה ואת יכולה לסדר את העמדה על מנת לשבת נכון. כדי לקבוע מגבלות צריך ממצאים אם אורתופד קובע שיש עדיין בעיה בצואר (מגבלת תנועות או התכווצות של שרירים) יתכן ואפשר לתת מגבלה לגבי יום עבודה מקוצר זמנית. אם את ממשיכה לסבול גם מסחרחורות כדאי לפנות לנוירולוג.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צליפת שוט

ד``ר טמיר גפן
    01/03/2009

הי!
    קיבלת תשובה מלאה ומוסכלת מד"ר לוי ואין לי מה להוסיף.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לבתר

הילה
    12/03/2009

תילחי ל ניורוכירורגיה באופן פרטי שיהא רופא מומחה תיבקשי שישלח אותך MRIאדשיהיו לך תוצאות ברורות מה באמת יש לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו