לד"ר טמיר גפן-המשך שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר טמיר גפן-המשך שאלה
    שחר
    11/03/2009

ראשית תודה על המענה המהיר קראתי את פס"ד קרמר ואני די מזדהה איתו.. השאלה שלי האם רופא תעסוקתי מטעם קופ"ח מוסמך לתת חוות דעת בגין פגיעה מעבודה או שעליי לפנות לרופא תעסוקתי פרטי בנוסף? שנית, לגבי סודיות רפואית, אני עובד במקום פרטי ואני לא חתום כלפי המעביד על שום סודיות. מאידך, יש לי ביטוח מנהלים שם אני חתום על ויתור סודיות, האם זה נחשב? כלומר האם לזה התכוונת? רציתי לדעת מה אני צריך להביא איתי לרופא התעסוקתי של הקופ"ח (אילו מסמכים) האם עליי להביא איתי תוצאות בדיקות, סיכומי מחלה, והאם מלבד הרופא התעסוקתי של קופ"ח עליי לפנות לגורם נוסף כמו ביטוח לאומי? האם בעצם הרופא התעסוקתי מכוון אותי למי עליי לפנות על מנת להוכיח פגיעה מעבודה? שוב המון תודה על המענה שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר טמיר גפן-המשך שאלה

הוספת תגובה

• עישון פסיבי

ד``ר טמיר גפן
    11/03/2009

הי!
    לגבי ויתור סודיות רפואי. במידה ואתה לא חותם על טופס ויתור סודיות רפואית רופא בקופת חולים לא רשי לבדוק אותך. לגבי חברת ביטוח הרי אתה כבר חתום על ויתור סודיות ברגע שאתה חותם על ביטוח.
    לגבי ביטוח לאומי - ניתן לפנות לבד, ניתן לקבל הפניה מרופא תעסוקתי או מרופא אלרגולוג או רופא ריאות. תצתייד בכל התיעוד הרפואי שברשותך ורופא כבר בוחר במה זקוק.
    רופא תעסוקתי מפנה לביטוח לאומי אך אין לצפות מחוות דעת מפורטת שדנה בקשר סיבתי בין מצב הרפואי שלך לבין חשיפה לגורמים שונים במסגרת עבודתך. כמו כן תוכל לפנות לרופא פרטי בהתאם לצורך. במידה ותפנה לרופא פרטי תבקש מעבר לקביעת קשר סיבתי להעריך את חומרת הפגיעה וגם אחוזי נכות שנותרו בגין הפגיעות .
    בהצלחה!
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו