הוראת רופא תעסוקתי-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוראת רופא תעסוקתי-
    טלי כהן
    19/03/2009

שלום רב, עקב נפילה במקום העבודה, נגרם לי שבר בכתף ונזק עצבי למקלעת הצווארית (רדיקולופתיה). רופא תעסוקתי קצב לי 6 שעות עבודה במקום 8. אני עובדת כמזכירה/מנהלת חשבונות מעבידי מבקש כי אעבוד מ: 10:00-16:00 אך אני מעוניינת להתחיל מ-08:00 בבוקר עד 14:00 משום שאלו השעות "הטובות" שלי-ככל שחולפות השעות הכאבים בכתף ובעמוד השדרה הצווארי מתגברים ואני מתקשה לשבת על כסא ולעבוד מול מחשב. שאלתי-האם המעביד יכול לכפות עלי את שעות עבודתי כרצונו, והאם רופא תעסוקתי יכול לתת לי אישור והוראה למעביד גם לגבי מועד השעות הרצוי? תודה רבה, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוראת רופא תעסוקתי-

הוספת תגובה

• שעות עבודה

ד``ר מרק-אלן לוי
    19/03/2009

כאשר מדובר בשעות עבודה שיגרתיות אין לרופא תעסוקתי מה להוסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצת רופא.

ד``ר טמיר גפן
    19/03/2009

הי
    רופא תעסוקתי קבע 6 שעות לכן אין אני רואה הבדל משמעותי לגבי תחילת שעות העבודה. הרי בתור מזכירה אין הבדל האים עבודה תתחיל ב 8:00 בבוקר או ב- 10:00 בבודר. להפך יש לך זמן לנוח בבוקר, להתרגן. והמעסיק יכול לבקש ממך להתחיל לעבוד בשעה 10:00 בבוקר.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו