מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי "בקע"אלה21/03/2009
שלום . אני עובדת בבית אבות כמטפלת 5 שנים . יש לי בקע תבורי .. כבר הרבה שנים (עוד לפני שהתחלתי לעבוד). לאחרונה החמיר מצבי ויש לי קושי בתפקוד. הגעתי לרופא תעסוקתי שבו הוא קבע כי לא אוכל להמשיך בעבודתי כמטפלת. הודעתי למעסיק שלי על כך . ואמרתי לו שאני לא אוכל להמשיך לעבוד אצלו. הוא אמר לי "אני לא מתייחס למכתב הזה בכלל, את לא עודת אצלי קשה " ואני לא משלפ לך פיצויים ... אם תעזבי זה יהיה מרצונך . ועוד טען ....שהגעתי אליו כבר אז היה לי בקע . השאלה שלי היא כזאת: האם הוא יכול להתעלם ממה שקבע רופא תעסוקתי? האם לאור העובדה שהגעתי עם בקע .. אבל מצבי החמיר עם השנים , הוא יכול שלא לשלם פיצויים? תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע
ד``ר טמיר גפן21/03/2009הי!
כלל לא חשוב האים הבקע היה לך לפני תחילת העבודה.
חשובה קביעה של רופא תעסוקתי. במידה והרופא קבע שאת לא כשירה והמעסיק לא מוכן לקבל את קביעתו את יכולה לפנות לבית דין לעבודה.
בצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)