זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    אולגה
    09/04/2009

שלום רב.
    אני אחות במחלקה אורטופדית. לפני כחודש וחצי נקרע לי שריר בשוק ברגל במהלך העבודה. עד עכשיו אני בחופשת מחלה ועדיין אינני מסוגלת לחזור לעבודתי בעקבות כאבים במאמץ קל. לאחרונה אחות אחראית שלי התחילה להפעיל עלי לחץ ולדרוש שאפנה לרופא תעסוקתי ( יש לי חופש מחלה עד סוף החודש מאורטופד - לטענתה זה לא מספיק ).
    כיצד עלי לפעול? האם אני צריכה לפנות לרופא תעסוקתי? האם רופא תעסוקתי יכול להמליץ גם על המשך חופש מחלה? אני רוצה לחזור לעבוד במחלקה ברגע שארגיש טוב ולכן מפחדת לגשת לרופא תעסוקתי, כי אין לנו במחלקה אפשרות לעבודה בישיבה או ללא הליכה. מה הם השלכות של ביקור אצל רופא תעסוקתי עלי מבחינה מקצועית? האם אפשר לפטר אותי ( אני קבועה )?
    תעזרו לי, בבקשה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• קרע בשריר.

ד``ר טמיר גפן
    10/04/2009

הי!
    נתחיל מזה שאף אחד לא יפתר אותך.
    רופא תעסוקתי בודק את הרגל ובמידה ומתרשם שמצב הרפואי שלך לא מאפשר חזרתך לעבודה כפי שעבדת נותן המלצה בהתאם. מכוון ואת עובדת בבית חולים רופא יכול לבדוק מול הנהלת בית חולים לגבי אפשרות להעביר אותך לעבודה במרפאה או לעבודה קלה אחרת במידת האפשר עד להחלמתך.
    בהצלחה. ד"ר גפןן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודת אחות

ד``ר מרק-אלן לוי
    12/04/2009

אין כל בעיה עם הביקור אצל רופא תעסוקתי. יחד עם זאת האורתופד יכול לתת לך עד 3 חודשים של חופש מחלה ובטח לא אחות אחראית של המחלקה זכאית להגיד כל מילה על מי הוציא את האישורים אלה מנהל כוח אדם אם בכלל. (כנראה שיש בעיות נוספות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו