מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היתעללות בעבודהשירי יצחק20/04/2009
שלום, שמי גיא עבדתי במקום עבודה 10 שנים ובשנתיים האחרונות עברתי היתעללות מילולית מצד מנהלי הישיר ,אמר לי דברים פוגעים והכריח אותי לעשות דברים , אפילו נאלצתי להזניח את המשפחה שלי לטובת העבודה כי הוא לא השאיר לי הרבה בררות , כיום אני עזבתי את המקום העבודה כי נשברתי לא יכלתי לשאת בעומס הנפשי שהוא עשה לי. עזבתי את המקום בצורה כזאת שפשוט אמרתי לו שאני לא יכול יותר לעבוד איתו ופשוט קמתי והלכתי .... כיום אני עדיין מרגיש אבוד ומאוד מבולבל אבל יותר מהכל אני חושב שמגיעים לי הפיצויים שהם מסרבים לתת כי הם אומרים שאני "ממציא" את הדברים , אם אני אפנה לרופא תעסוקתי הוא יכול לקבוע את המצב הנפשי שלי אפילו שעברו 3 חודשים? כי אני מאוד מעוניין לתבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה נפשית
ד``ר מרק-אלן לוי20/04/2009שלום,
אין לבעיה שלך כל קשר כעת עם רופא תעסוקתי ,אם יש בעיות נפשיות עלך לפנות לפסיכיאטר שיאבחן אותם ובמידה ובגלל הבעיות הנפשיות (שיכולות להיות משניות להטרדה) אתה לא מסוגל לעבוד אז תוכל לתבוע. גם כי הטרדה נפשית מוכרת ומהווה עילה לתביעה.
היות ואתה לא עובד אינך זכאי לבדיקה אצל רופא תעסוקתי בקופות.
לגבי הפיצויים אני מבין כי התפטרת וכאן זה רק לפי רצונו הטוב של המעביד שתקבל אותם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפטרוט
ד``ר טמיר גפן20/04/2009הי!
בנוסף לתשובתו של ד"ר לוי יש להוסיף שתוכל לתבוע את המעסיק במידה ונותרה נכות נפשית בעקבות התעללות אפילו שלא איבדת את כשירותך לעבוד.
תזדקק לחוות דעת פסיכיאטר שיכול לקבוע האים המצב הנפשי נגרם כתוצאנ מלחץ שהופעל ע"י מעסיק ובהתאם לכך רופא תעסוקתי יוכל לקבוע את כשירות לעבודה.
כל זה תוכל לעסות רק במסגרת פרטית כקופות חולים לא נותנות שירות שכזה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)