מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי פריצות דיסק עקב תאונת דרכיםגדי04/05/2009
שלום ,עברתי לפני כחצי שנה תאונת דרכים אם רכב ,וכתוצאה מכך עברתי צילום c.t ואובחן שתי בלטי דיסק ,המשכתי לעבוד והיום המצב החמיר לכאבים נוראים ולשתי פריצת דיסק ובקע שלוחץ על הצד הימני המלצת האורטופד הפסקת העבודה במיידי ולשקול ניתוח גב, אני לא יכול להפסיק לעבוד יש לי התחיבויות מה עליי לעשות?? אשמח לקבל תגובה בהקדם בתודה גדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גב
ד``ר טמיר גפן04/05/2009גדי שלום!
מדובר דילמה די קשה. במידה ואתה עובד בתור שכיר תפנה לרופא תעסוקתי שיכול לתת המלצות למעסיק ולהמליץ על מגבלות בעבודה. במידה ואתה עצמא אין לי מה להגיד. החלתה הנה שלך ובהתאם למצבך הרפואי ומגבלותיך הפיזיות.
המלצות ספציפיו יותר ניתן לתת רק לאחר בדיקה קלינית ועיון בתוצאות בדיקות עזר כולל CT או MRI. כמו כן במידה והמצב נגרם כתוצאה מתאונת דרכים יש לפנות לעו"ד ולטפל בנדון כמקובל.
בהצלחה.
ד"ר גפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי כושר עבודה
ד``ר מרק-אלן לוי06/05/2009אולי יש לך ביטוח אי כושר עבודה או במסגרת פרטית או במסגרת מקום העבודה שאפשר להפעיל? אך גם כך תצטרך חוות דעת של רופא תעסוקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)