מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 בלטי דיסק דיפיוזים עם לחץ על השקפלונית08/05/2009
היי! אני בן 23 עבדתי בתחום ענף התקשורת השחלות התקנות ציודי קצה ותשתיות תקשורת.
לפני חודשיים וקצת עברתי תאונת דרכים . ניגשתי למיון שם קיבלתי המלצות למעקב רפואי אורטופדי חופשת מחלה קצרה שהתארכההמלצה לפיזוטרפיה ומשכחי כאבים.
מאז הכאבים לא מרפים ביקרתי בפעם השניה למיון בשיא של כאבים וקיבלתי זריקה שעזרה לי בדיוק לכמה ימים ואז הכאב חזר..האורטופד התעקש שזה רק שריר ושזה צריך לעבור...
הופנתי לצילום סי טי. בפענוח סיטי שקיבלתי הביתה כתוב שיש לי 3 בלטי דיסק ולחץ על השק התקאלי.
האורטופד אמר שהוא רואה שזה מולד! משום מה לא סבלתי מכאבים שכאלו מעולם.
ועברתי תאונות בעבר ואיתם כאבי גם הולכים ונשנים..
אבל לתקופה של חודשיים וחצי למצב של חצי שיתוק הגבלת תנועה בצורה רצינית כל כך עוד אף פעם לא הכרתי!
ההבדל הוא שהפעם התאונה הייתה רצינית יותר.
האורטופד אמר שאני יוכל ללכת לעבוד והכל כרגיל. הגוף שלי מגיב אחרת לגמרי .
כל בוקר שאני מתעורר אני מתפתל מכאבים ומגיע למצבים של בכי.
לא מסוגל להתעטש ללכת ישר לאכול כמו שצריך לעשות כושר הליכה וכו..
בטח ובטח שלא לעבוד.
חשבתי על רופא מומחה בשביל לדעת מה באמת יש לי ובשביל לא להחמיר את המצב.
הומלץ לי לגשת לרופא תעסוקה בעקבות זה שאני לא יכול לעבוד תקופה וכנראה שלא יוכל עוד לעבוד בעבודה מסוג העבודות שעבדתי עד היום.
הבעיה היחידה היא שבגלל שהתלוננתי על כאבי גב ממש לא רציניים בלי סימנים מיוחדים בעבר אני מפחד שלא יישייכו לי את זה לכאבים הבלתי נסבלים שיש לי היום.
אני נמצא במצב רפואי לא טוב שמתחיל להשפיע עליי נפשית כבר. תקוע בלי עבודה בלי חיוך על הפנים בלי שעה אחת קטנה שלא כואב .
אודה לך מאוד על העזרה. רז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גב
ד``ר מרק-אלן לוי09/05/2009שלום
קודם יתכן או לא כי יש לך בעיה מולדושהתאונה גרם ליציאה מהאיזון וכעת אתה סובל.
שנית טפל בעצמך לא בביטוח אתה צעיר אם אתה סובל לך ךלרופא , לא לפיתרון של רופא תעסוקתי.
שלישית אם יש בעיה רפואית לא משנה מולד או לא גש לרופא תעסוקתי לקבל הקלות בעבודה אך אם אתה לא עובד אין כל עיניין בזה ואם אתה עדיין עובד כמתקין יתכן שיפתרו אותך.
אם אתה צריך חוות דעת לתבוע את הביטוח המעביד או כל מי שאחראי אז תפנה לחוות דעת,ברצון, אבל לגבי הבעיה תפנה לאורתופד מומחה לגב.אינני יודיע היכן אתה גר כך שקשה להמליץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד``ר טמיר גפן09/05/2009הי!
ד"ר לוי הסביר די יפה אך דרכי הטיפול. הפיתרון הנו אורטופדי ברובו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)