מחלת מקצוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מקצוע
    פלונית
    12/05/2009

האם בעיות גב ..פריצת דיסק מוכר כמחלת מקצוע?
    אני בת 50...עובדת תשע שנים בחברה מסויימת ...מתוכם שבע שנים עבודה פיזית מאוד..
    אם כן ..מה עלי להוכיח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מקצוע

הוספת תגובה

• מחלת מקצוע

ד``ר טמיר גפן
    12/05/2009

הי פריצת דיסק יכולה להיגרם כתוצאה מתאונת עבודה אך לרוב לא נחשבת במחלת מקצוע.
    ישנם קריטריונים למחלות מקצוע וגם ישנה רשימת מחלות מקצוע ופריצת דיסק לא כלולה ברשימה זו. במידה וטיב עבודתך גרם לפריצת דיסק אפשר לנסות פניה לביטוח לאומי בכדי שיכירו במצבך כפגיעה במנגנון מיקרוטראומה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מקצוע

ד``ר מרק-אלן לוי
    13/05/2009

אני רק רוצה להוסיף כי בלי אירוע טראומתי מתועד בביטוח הלאומי בגב. ובלי שעבודתך מוכרת כגורם סיכון לכך יהיה לך קשה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מקצוע

פלונית
    13/05/2009

מה הכוונה אירוע טרואומטי.? יש לי הכרה בתאונת עבודה מלפני שנתיים ..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו