כשירות לחזור לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשירות לחזור לעבודה
    יוליה
    27/05/2009

תודה על תשובתך הממצה לשאלתי מהיום. קראתי פרוטוקול באתר משרד הבריאות, מתוך הפרוטוקול אני מבינה שאחרי ניתוח מעקפים במידה ומיבחן ארגומטריה תקין +אקו במאמץ תקין +אישור קרדיולוג לחזור לעבודה בלי הגבלות - רופא תעסוקתי לפי פרוטוקול צריך לאשר חזרה לעבודה שכוללת בחלקה הפיכת חולים סיעודיים - ללא הגבלות.
    אודה לך מאד אם תחווה דעתך, האם אני מבינה נכון? (אני רוקחת במקצועי, לא רופאה)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשירות לחזור לעבודה

הוספת תגובה

• ניתוח מעקפים

ד``ר טמיר גפן
    27/05/2009

שלום שוב!
    לא לכל חולה שעבר ניתוח מעקפים נותר נזק ללב. במידה ולפני כן לא היה לחולה אוטם שריר הלב הרי מצבו לאחר ניתוח מעקפים יותר טוב מאשר לפני (החליפו לו כל "הצנרת" לא טובה). לכן במידה והאיש עבד לפני הניתוח אין לו בעיה לחזור בדרך כלל גם לאחר הניתוח.
    במידה והאיש עבר אוטם שריר הלב כשירותו לעבודה נקבע בהתאם נזק שנותר ללב ובהתאם לדרגתו התפקודית אותה מהעריכים בעזרת בדיקות עזר.
    לא הבנתי לגבי חולה סיעודי הרי לא כל חולה שעבר ניתוח מעקפים חולה סיעודי. חולים לאחר ניתוח מעקפים אפילו משתתפים במירוצי מרתון.
    כל חולה לגופו של עניין. כמובן נישרים נכים קשים כם כן
    בהצלחה
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו