מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול רופא תעסוקתי במקרה של א.כ מלאשלמה בלום01/06/2009
שלום!
אני כבר יותר משנה באובדן כושר עבודה מלא. הרופא האורטופד שלי אמר לי שלהמשך קבלת אובדן כושר מלא אני צריך ללכת לרופא תעסוקתי ע"מ לקבל חוות דעת על התאמה או אי-התאמה למקצוע שלי (מחשבים). הרופא התעסוקתי אמר לי שאין לי מה לבוא אליו כי הוא לא נותן חוות דעת כאלה אלה שהוא אך ורק יכול לאשר קיצור משרה. אני נופל בין הכסאות כי כך גם חברת הביטוח אמרה לי לעשות על מנת להמשיך את הטיפול.
חשוב לציין כי יש ל בעיות צוואריות לצמיתות גם אחרי ניתוח צווארי וגם פגיעות עצביות בידיים מה שאומר שאין לי אפשרות לעבוד יותר במחשבים.
תודה מראש על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כושר מלא
ד``ר טמיר גפן01/06/2009שלום רב!
מצב נשמע די מורכב.אך להבהנתי מבחינת אורטופד אתה באובדן כושר עבודה מלא אך רופא תעסוקתי מתרשם שיש עוד אופציה להחיר אותך למשרה חלקית כך אני מבין את העניין.
בדרך כלל רופא תעסוקתי במסגרת קופה לא נותן חוות דעת בעניין אובדן כושר עבודה ונותן אישור למעסיק או מסגרת עבודה שאיש עובד בה לגבי כשירות או אי כשירות לעיסוקו אצל מעסיק מסויים.
ייתכן ותזדקק לחוות דעת של רופא תעסוקתי באופן פרטי או תבקש מחברת ביטוח לתפנה אותך לבדיקה מטעמה לרופא תעסוקתי.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי כושר מלא
שלמה בלום01/06/2009תודה על תגובתך המהירה.
הרופא התעסוקתי, הוא זה שבכלל בזמנו המליץ לי בעל פה שאולי עדיף לא לעבוד. כאשר הסכמתי איתו הוא אמר לי שלא מתפקידו לטפל בזה. אלה תפקידו של רופא אורטופדי מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)