טיפול רופא תעסוקתי במקרה של א.כ מלא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול רופא תעסוקתי במקרה של א.כ מלא
    שלמה בלום
    01/06/2009

שלום!

אני כבר יותר משנה באובדן כושר עבודה מלא. הרופא האורטופד שלי אמר לי שלהמשך קבלת אובדן כושר מלא אני צריך ללכת לרופא תעסוקתי ע"מ לקבל חוות דעת על התאמה או אי-התאמה למקצוע שלי (מחשבים). הרופא התעסוקתי אמר לי שאין לי מה לבוא אליו כי הוא לא נותן חוות דעת כאלה אלה שהוא אך ורק יכול לאשר קיצור משרה. אני נופל בין הכסאות כי כך גם חברת הביטוח אמרה לי לעשות על מנת להמשיך את הטיפול.
    חשוב לציין כי יש ל בעיות צוואריות לצמיתות גם אחרי ניתוח צווארי וגם פגיעות עצביות בידיים מה שאומר שאין לי אפשרות לעבוד יותר במחשבים.
    תודה מראש על התגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי כושר מלא

ד``ר טמיר גפן
    01/06/2009

שלום רב!
    מצב נשמע די מורכב.אך להבהנתי מבחינת אורטופד אתה באובדן כושר עבודה מלא אך רופא תעסוקתי מתרשם שיש עוד אופציה להחיר אותך למשרה חלקית כך אני מבין את העניין.
    בדרך כלל רופא תעסוקתי במסגרת קופה לא נותן חוות דעת בעניין אובדן כושר עבודה ונותן אישור למעסיק או מסגרת עבודה שאיש עובד בה לגבי כשירות או אי כשירות לעיסוקו אצל מעסיק מסויים.
    ייתכן ותזדקק לחוות דעת של רופא תעסוקתי באופן פרטי או תבקש מחברת ביטוח לתפנה אותך לבדיקה מטעמה לרופא תעסוקתי.
    בהצלחה ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי כושר מלא

שלמה בלום
    01/06/2009

תודה על תגובתך המהירה.

הרופא התעסוקתי, הוא זה שבכלל בזמנו המליץ לי בעל פה שאולי עדיף לא לעבוד. כאשר הסכמתי איתו הוא אמר לי שלא מתפקידו לטפל בזה. אלה תפקידו של רופא אורטופדי מטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו