ספינה ביפידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספינה ביפידה
    דינה
    13/06/2009

שלום רב : אני מורה וכדי לקבל קביעות עליי לשלוח סיכום רפואי , פניתי לרופא המשפחה ואמר שיש לי בתיק "ספינה ביפידה" שהתגלתה במקרה לפני שלוש שנים . וכיוון שזה מקרה מולד ולרוב האנשים יש אותו לא נקרא אבחנה והוא יכול לא לצרף אותו לסיכום . יש לי ספק אם זה חוקי ואם הוא יכול לעשות דבר כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספינה ביפידה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר טמיר גפן
    13/06/2009

שלום רב!
    תפקידו של הרופא לציין בסיכום מידע רפואי כל הבעיות הרפואיות הקיימות והאבחנות כולל ספינה ביפידה. אחרת מדובר בהסתרת מידע.
    בבבבבבייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספינה ביפידה

דינה
    13/06/2009

האם ספינה ביפידה מהווה בעיה להמשך עבודתי כמורה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• spina bifida

ד``ר מרק-אלן לוי
    14/06/2009

קודם כל לא לרוב האנשים יש .
    היות וזו אבחנה מקרי כנראה שאצלך זה ללא כל השפעה תפקודית.
    הדבר הקובע זה ההשפעה התפקודית ולכן זה לא מהווה שום גורם מגביל לעבודתך. היידע על ספינה ביפידה יישאר בכל מקרה בתיק שלך בנציבות שירות המדינה אם את עובדת מדינה ורק אצל הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספינה ביפידה

דינה
    15/06/2009

שלום רב , ניגשתי לרופא המטפל שלי וביקשתי שיוציא לי סיכום כולל ספינה ביפידה אך הוא הסביר לי ושכנע אותי שזו נחשבת ככל "תלונה יומיומית" והוא אישית לא מתייק אותה בתיק הרפואי.
    אני מעוניינת שרופא שרות המדינה ידע על האבחון הזה ולא מעוניינת בשום הסתרת מידע , מה אתה מציע לי לעשות אם זה לא רשום בסיכום שהוציא לי הרופא?
    (הרופאה הקודמת היא זו ששלחה אותי לצילום והיא עדכנה במחשב ,וכיום עובדת בבית חולים אחר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו