תאונת בית או תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת בית או תאונת עבודה
    אברהם ב.א
    15/06/2009

אני גר במושב
    עד 3/08 הייתי שכיר(עבדתי כמנהל חשבונות ראשי) מאז עבדתי במשק בהכנת מבנים למחסנים להשכרה ההכנסה התחילה מ1/09 נפצעתיב31/10/08 מנפילה מסולם ריסקתי עקב רגל ימין כשהייתי בעבודה על מחסן, הייתי בתקופת אבטלה מביטוח לאומי. הגשתי תביעה על נכות כללית וכן נקבעה לי בוועדה רפואית נכות זמנית כללית עד 30/4/09, ונכות רפואית 35% .אני עדיין סובל מכאבים ומתקשה בהליכה, נמצא במעקב מחלקה אורטופדית בבית חולים ולפי הבקורת האחרונה , כנראה שאהיה זקוק לניתוח נוסף לתיקון הניתוח הראשון בעוד מס חודשים. שאלותי:
    1.האם אפשר להעביר את כל התביעה לפגיעה בעבודה?
    2. האם לערער על החלטת הוועדה הרפואית שקבעה נכות זמנית בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת בית או תאונת עבודה

הוספת תגובה

• נכות

ד``ר מרק-אלן לוי
    15/06/2009

אם לא עבדת והתאונה אינה קשורה לעבודה אין מה לעשות אתה לא יכול לקבל דמי אבטלה ולהיות שכיר בו זמנית. ראה תשובה עם עורך דין זה לא רפואה.
    נכות זמנית כי עדיין לא הסתיים הטיפול והריפוי בפציעה ולכן זמנית לאחר זמן מה זה יהיה נכות יציבה (לא תמיד באותם אחוזים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת בית או תאונת עבודה

אברהם ב.א
    15/06/2009

איפה אני אראה תשובת ען"ד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי!

ד``ר טמיר גפן
    15/06/2009

שלום רב!
    אי אפשר להנות גם מדמי אבטלה וגם וגם שתאונה תחשב כתאונת עבודה.
    לגבי נכות הרי נכותך הנה זמנית. נכות צמיתה עדיין לא התגבשה ולפי הנכתב בשאלתך אתה מועמד לניתוח נוסף. רק לאחר שתחלים לאחה הניתוח ומצב יהיה יציב יהיה ניתן לקבוע נכות לצמיתות.
    בהצלחה
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו