חוות דעת מרופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת מרופא תעסוקתי
    רונית
    21/06/2009

האם חוות דעת של רופא תעסוקתי נכנסת לתוך התיק הרפואי וכל מי שפותח את התיק יכול לראות את חוות הדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת מרופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• חוות דעת

ד``ר טמיר גפן
    22/06/2009

שלום רב!
    על מה מדובר? איזה תיק. וחוות דעת לגבי מה?
    במידה ומדובר בתיק קופת חולים לא כל אחד יכול להיכנס בו רק הרופאים . במידה ומדובר בתיק באיזה תיק? חברת ביטוח? קרן פנסיה או ביטוח לאומי.
    חוץ מיזה הרי במסגרת קופת חולים חוטמים על תופס ויתור סודיות לכן כל גוף שמוזכר בתופס זה יכול לראות בסופו של דבר את הרישומים.
    ד"ר גפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר טמיר

רונית
    22/06/2009

תודה על ההתייחסות המהירה,

הכוונה שלי היא לתיק הרפואי שלי בקופת חולים. אם הגוף שמעוניין להעסיק אותי, החתים אותי על ויתור סודיות בנושא הרפואי- אז האם כאשר רופא שלהם יבקש לפתוח את התיק הרפואי שלי- הוא יראה את חוות הדעת של הרופא התעסוקתי שרשם לי תנאים מסויימים לעבודה בהתאם לבעיות גב? איך פתיחת תיק רפואי עובדת? האם הם מקבלים את התיק שלי או שהם מקבלים חוות דעת כללית מרופאת משפחה לגבי כושר בריאותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ד``ר טמיר גפן
    22/06/2009

למעסיק מעבירים רק מידע נחוץ לעניין העסקה של העובד. המעסיק לא מקבל תיק רפואי. רק במידה ומתנהל תהליך משפתי עורך דין של המעסיק יכול לקבל את התיק לידיו.
    רופא משפחה לא כותב מכתבים למעסיק. רופא משפחה נותן סיכום מידע רפואי למטופל והמטופל זה שמעביר במו ידיו את הסיכום למעסיקו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו