חוות דעת אורטופד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת אורטופד
    מאיר
    23/06/2009

לפורום שלום . רופאה תעסוקתית שלחה אותי לקבל חוות דעת מאורטופד על כושר העבודה שלי עקב בעיית גב ובנוסף חוות דעת מקרדיולג עקב צינתור טיפולי שעברתי לפני חודש וחצי. אני בן 61 שנה ועובד בבנק. האורטפד המליץ להוציא אותי לפנסיה לדעתו השילוב של שתי הבעיות עם ישיבה ממושכת עלולה להזיק לי. שאלתי האם הרפואה התעסוקתית צריכה לקבל את חוות הדעת ולהמליץ על יצאתי לפנסיה רפואית או לא לקבלה. מה דעתכם לאור נסיונכם. בברכה מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת אורטופד

הוספת תגובה

• חוות דעת

ד``ר מרק-אלן לוי
    23/06/2009

שלום
    רופא אורתופד הינו מומחה במקצוע ובדרך כלל מקבלים את חוות דעתו בעיקר אם יש סיכוי לנזק עתידי עם המשך התעסוקה . להוציא אותך ל גמלת נכות הינו עיניין של הוועדה הרפואית של קרן הפנסיה שתקבל המלצות גם של הרופא התעסוקתי גם של האורתופד והקרדיולוג , ותחליט באופן עצמאי. יתכן שבתוך הוועדה תשב אורתופד .
    הרופא התעסוקתי רק ימליץ לשקול להוציא אותך לגמלת נכות הוא לא זה שיחליט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנסיה רפואית

ד``ר טמיר גפן
    23/06/2009

שלום רב!
    תפקידותו של האורטופד לתת המלצות אורטופדיות ולא מעבר.
    כפי שרופא תעסוקתי לא ממליץ לאורטופד לגבי שיטה טיפולית ניתוח או כל טיפול אחר כך אורטופד לרוב לא נכנס לתחום המלצות לפרישה ועוד כאשר מדובר בשילוב של בעיה נוספת שהנה קרדיאלית.
    רופא תעסוקתי ישקול את כל השיקולים והמלצות של מומחים בתחומים שונים ותפקידו לשקול ולהחליט האים יש מקום להמליץ על פרישה מעבודה מסיבה רפואית.
    ההמלצה צריחה להיות שקולה ומנומקת.
    בהצלחה!
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו