תשובתכם חשובה לי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובתכם חשובה לי מאוד
    נשאת
    23/06/2009

אני שוטר עובד במרכז ,נפגעתי בחודש 11-2008 בתאונת דרכים ,אחרי חופש של חודש מחלות חזרתי לעבודה .לאחר התדרדרות במצב ניגשתי לאורטופד שהמליץ לשהות בבית ולעשות טיפול פיזיותרפי ולעשות מיפוי עצמות ,תאוצאת הבדדיקה הראו שיש לי אי סדירות קלה בחוליות ..
    האורטופד הפנה אותי לרפואה תעסוקתית ושפניתי אליהם ביקשו שאני יגיע למרכז לאיזור עבודה הסברתי להם שאני לא יכול בריאותית לנסיעה כזאת התעקשו שאני יכול לקבל טיפול רק שם..
    בעכבות זה אני שוהה בבית מחדש 2 בלי משכורת ..
    האם זה נכון שבמצב כמו שלי לא יכולים לקבל אותי באיזור מגורים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובתכם חשובה לי מאוד

הוספת תגובה

• משטרה

ד``ר מרק-אלן לוי
    23/06/2009

במשטרה יש רופא תעסוקתי של המשטרה. אינני יודע איפה הוא יושב ואם הוא מקיים בדיקות בכל מחוז . אם אתה לא יכול לנסוע חד פעמי כנראה שמצבך קשה במיוחד. אתה יכול לגשת לרופא תעסוקתי באזור מגורים שלך ולשלוח את המסקנות למשטרה. אבל אני מאמין שיש בדיקות במחוזות .
    אם מדובר בטיפול חוק זכויות החולה קבע כי על הקופות לאשר טיפול כמה שאפשר באזור מגורים במידה ויש שירות כזה באזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות גב.

ד``ר טמיר גפן
    23/06/2009

במידה ואתה מרותק למיטה או לבית הרי אין אתה זקוק ליועץ של רופא תעסוקתי ומצבך דורש טיפול אורטופדי ובהתאם אורטופד יכול להמשיך מתן חופשת מחלה.
    במידה ומצבך טוב מספיק ואתה מסוגל להגיע לרופא אורטופד או רופא אחר הרי אתה יכול להגיע גם לרופא תעסוקתי לפי מקום עבודתך ולא לפי מקום המגורים.
    כשירותך לעבוד נקבע למקום עבודה בו אתה עובד בפועל ולא לא למקום היפוטטי.
    בהצלחה
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו